Érezte tagjaiban azt a gyomorba markoló bizonyosságot, hogy innen már nincs visszaút. Elérkezett az a pillanat, amely már nem kérdez vissza. Nincs idő dönteni, mert már a döntésben létezel. Egy valaha büszke hajó hídján állsz, amely tizedmásodpercnyire van attól, hogy ütközőpályája végén, becsapódhasson egy csillag méhébe.

Nem volt benne sem harag, sem gyűlölet. Csak az undor egyszerű rácsodálkozása, hogy aki ott áll előtte; létezik. Érezte a rothadás bűzét, melyet nem tudott elnyomni sem a kifinomult életben tartó rendszer, sem a sötét precizitással megalkotott géptest feketén csillogó anyaga. Mint egy bogár … – gondolta Diala, és Shien tartást felvéve várta, hogy elkezdődjön az, ami már befejeződött régen. Valahol. Egy messzi, messzi, galaxisban…

Imperial Assault fronton sem ült az FFG a babérjain. Az Egy Doboz után fullra tolta a kiegeket, szépen meglovagolva a film körüli (Az Ébredő Erő) marketinggépezet által keltett cunamit. A kezdő szettet gyorsan követte két nagyobb kiegészítő. Először a Twin Shadows, majd a Return to Hoth. Jó hír, hogy nagyjából minden nevesített karakter megjelent már a játékhoz. Alig akad olyan, akikről ne bocsátott volna ki figurát kedvenc cégünk. Az eddigi pakkokról itt olvashattok.

A közelmúltban olyan szépség is kézzel foghatóvá vállt mint Leia Organa hercegnő és szinte mindannyiunk példaképe Boba Fett nagymester.

Aztán túl vagyunk egy pár fordulós Imperial Assault Világbajnokságon, melyet Team Covenant videókkal vezettünk fel. A döntő (még az év elejére visszatekintve, azt kicsit továbbgondolva) hozta az alapokat, tessetek nyugodtan megtekinteni:

Hogy mit rejt a jövő? Hát, abban biztos vagyok, hogy nem áll meg itt az FFG. Ahogy X-Wing Miniatures-hez is jönnek ki kiegészítők, mint legutóbb a Star Wars: Rebels ihlette vasak, itt is várósak az ehhez hasonló csomagok, akár az előbb említett animációs sorozat, akár Az Ébredő Erő kapcsán.

A 2016-os évben szándékunkban áll Magyarországon is elindítani az Imperial Assault bajnokságot, az előkészítés már folyamatban van. 😉

Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak Nektek, akik ezt a Blogot olvassátok a tartalmakat kommentelitek vagy osztjátok tovább. Miattatok van értelme az egésznek és Ti adtok Erőt nem csak nekem, de a többi írótársamnak is! Örülök, hogy itt vagytok, az élő rendezvényeken találkozhatunk veletek és nem csak a weben, hanem személyesen is együtt formálhatjuk, bővíthetjük ezt az oldalt! Maradjatok velünk jövőre is!

Addig meg hűteni a pezsgőt, pácolni a malacot, hogy ne érjen váratlanul senkit, az ÚjEsztendő’!

A Blog legyen Veletek! 😉