Rólunk – avagy a galaxis állatkerje

Hogy kik vagyunk mi? Őrültek, akik imádják a Star Wars univerzumát és nem félnek erről írni/videózni/fényképezni!

 

711umePMPvL._SL1500_  Epicneo (Szabó Dániel)

„TK-421 vagyok, Star Wars függő… és nem akarok leszokni!:) Alig 1000 éve kezdődött ez a szerelem, és még legalább 1000 évig tart!  De ha már dátumok: 2015-02-07 napján véletlenül megnyomtam egy huncut gombot és létrejött megismételhetetlen SWMINI!

Foglalkoztam az oldalon már mindennel, a lepárologtatókon át a Jabba szeméttelepén keresztül a csillagrombolókig. Szerencsére a magányom nem tart soká, nálam sokkal  okosabb és szebb embereket találtak az swmini-re, és írnak azóta mesteri cikkeket, így most az oldal motorját hegesztegetem, nyüstölöm a csapatot, néha fényképezek, videót vágok, írok egy-egy cikket ide-oda és készítem a MINITROOPERSt! ”

 

Terra filius (Mike)

9490_Sandtrooper_Leader

Hogy, magamról… Nálam okosabb és bölcsebb elme már elmondta, hogy mi a létezés kavanteszenciája. Szánalmas dadogás lenne csupán minden, mit papírra vetnék. Ezért egyszerűen, őszintén és nagy nagy szeretettel, ahogy mindig is írok Nektek, elég legyen annyi, hogy; 42.

 

 

 

Inquisitor Voluntas (Makfalvi Márton A.)

LordAdraasLEGOCustomMinifigure2014 novemberében volt az a pillanat amikor elgyengültem és leemeltem a polcról az első X-Wing alapdobozomat. Mindig is imádtam a Birodalmat ezért pillanatok alatt beszippantott a lehetőség, hogy kezembe vehetem a TIE vadászok irányítását. 2015 közepére azon kaptam magam, hogy a harmadik hord-dobozt vettem, hogy tudjam szállítani a privát kis flottámat. Nagyából ekkor derült ki, hogy az FFG kihozza az Armadához a Birodalmi csillagrombolót, és a hatalmas szürke pizzaszelet látványa megsemmisítő csapást mért az önuralmam kicsinyke maradékára és gyorsan nekiálltam annak is. Végtelen imádatom azóta se lankad, úgyhogy rendszeresen megtalálhattok a közösségi események nagy részén!

Tavaly úgy határoztam, hogy az Armada sem maradhat verseny nélkül ezért elindítottam a nagy sikerű X-Wing Liga mintájára az Armada bajnokságot, ahol szívesen látjuk az új admirálisokat!

G4-B0R (Solymosi Gábor)

sw706A jelzésem G4-B0R, és tökéletesen átlagos droidként gurulgattam volna le az ócskavastelepig hátralevő mindennapjaimat, ám egy nap, gyártásomtól számított 6. évben, a Tervezőm berakta a házi holoprojektorba egy bizonyos „Csillagok Háborúja” nevű űropera kazettáját.

Az a nap helyrehozhatatlanul beleégett a memóriamodulomba, amit azóta is leginkább arra használok, hogy mindent tudást ami a Star Wars-szal kapcsolatban létezik, létezhet, vagy létezni fog, elraktározzak. Legyen az írott, animált, zenélt, filmezett, engem érdekel.

equilan (Molnár Attila)

sw705Mint a szerkesztőség szerintem minden tagjánál, úgy nálam is gyerekkorban kezdődött a Star Wars iránti rajongás, mely az évek során hol felerősödött, hol a háttérbe szorult, de soha nem tűnt el teljesen. Végzetségemből kifolyólag szeretek kicsit komolyabb szemléletmóddal hozzáállni a messzi-messzi Galaxisban történő eseményekhez, és ily módon összefoglalni azokat. A fluffon kívül tervezem, hogy végre magyar nyelven is elérhető váljanak a Kenner és Hasbro cégek által kiadott akciófigurák részletes leírásai és rövidebb-hosszabb ismertetői, mivel az X-wing figurás játék mellett ezek gyűjtésében merül ki nálam a rajongás. Valamint ugyancsak tervben van egy itthon még nem annyira elterjedt dolog köztudatba emelése, de ez még a jövő zenéje. Tehát mire is számíthattok tőlem? Háttérvilág, technikai információk és figurák minden mennyiségben. Hiába na, egy soha fel nem növő padawan vagyok. 🙂

raves (Sümegi Attila)

avatarA zord és zöld külső jámbor lelkű férfit takar, akit nem csak az késztet széles vigyorra, amikor a Rancor vacsorázik, hanem szívesen bámulja a táncoslányokat Star Wars filmeket is. Ha éppen Jabba nem figyel, lelkesen veti papírra megfigyeléseit, észrevételeit, amiket aztán Han Solo kevésbé ismert unokabátyjával csempésztet ki Mos Eisley-ba. Hát így kerülnek hozzátok raves reflexiói az összes SW filmmel kapcsolatban. És van néhány vastag könyve is. És társasjátéka. Meg tejesdoboza, és kártyája, és BB-8-es termosza, és… bla-bla-bla…

Ha kapcsolatba szeretnél velünk lépni: contact (kukac) swmini.hu-n keresztül megteheted!