Réges régen egy messzi-messzi galaxisban…

YFIHNh2

Mi az swmini.hu? Egy portál?!

Az swmini.hu egy virtuális műhely, egy kilépési pont, találka hely. Azoknak, akik érdeklődnek azután az utánozhatatlan és nagyszerű univerzum után, amely még gyermekként beszippantott mindannyiunkat.

Az swmini.hu egy rajongói workshop, ami a Star Wars világegyetmével (filmek, karakterek, helyszínek, járművek, pletykák, stb.) és az abban gyökerező játékokkal, valamint azok kiegészítőivel (X-Wing Miniatures, Armada, Imperial Assault, stb.) foglalkozik, nem csak a Weben, hanem IRL rendezvényeken is.

Ötleteket adunk sereglistákhoz, figurafestéshez, szállításhoz, tároláshoz, kiegészítők és ajándékok készítéséhez, beszerzéséhez!

Tárjuk fel együtt ennek a megismételhetetlen és nagyszerű világnak a hétköznapjait, ismerjük meg névtelen és ikonikus hőseit, próbáljunk ki együtt mindent, ami ha csak percekre, de ismét közelebb visz bennünket ahhoz, ami a Star Wars maga. A határtalan és végtelen képzelethez!

Ha érzitek a midikloriánok ritmusát, akkor örömmel fogadjuk írásaitokat, észrevételeiteket! Színesítsük, építsük együtt ezt az oldalt! Gyertek, tartsatok velünk!

Induló hajók:

Minitroopers – LEGO képregény

X-Wing miniatures – Boardgame

Star Wars: Armada – Boardgame

Imperial Assault – Boardgame