Mivel mindenki megőrizte a nyugalmát, bemutatjuk ezt a csuklyás kis fickót (?). Előre leszögezem, hogy az FFG egyik legnagyobb pénzlenyúlós kiegje, amire még ráadásul külön fel is hívják a figyelmet.

A dobozban rögtön 3 Deployment kártyát is találunk, egy sima és két elit (egy kampány és egy skirmish) verziót.

Kemény 2-3 pontba kerülnek (tehát két marékkal lehetne a csapatban, ezért simán lehetett volna akár 3 is a dobozban…..)  és nagyrészt ugyanazt tudják. Minimál életerő, némi + Accuraccy (alapból és Surge-ért cserébe), valamint szintén Surge segítségével + sebzés. Két sárga kocka támadásra és egy fehér védekezésre. Védekezéskor pedig egy Evade-et felcserélhetünk egy blokkolásra.

 

 

 

 

 

Amiben különböznek:

A sima Jawa egy Surge felhasználásával egy Strain-t ad célpontjának, amennyiben eltalálja (Harass).

A kampányban használható elit egy Surge-et és egy Threat-et beáldozva dob zöld kockával és annyi Threat-et kap, amennyi sebzést dob (Haggle). Motivációs képessége pedig +1 Mozgással és +1 Accuracy-val ruházza fel a droidokat.

A skirmish elit hasonló képességgel rendelkezik, csak a fenyegetés helyett győzelmi pontot használ illetve kap és plusz droidokat (3 csapat) toborozhatunk akármelyik frakcióból.

A Skirmish Fejlesztése kifejezetten IG-88-ra lett szabva. Kap +5 Életerőt és aktivációkor +2 Mozgást és Fókuszált lesz. Az öngyógyítós alaptulajdonságot pedig felcseréli +1 Pierce-re.

 

 

 

 

 

 

 

Parancskártyák:

A fejlettebb navigációnak (Navigation Upgrade) köszönhetően 1 akcióért és 1 Strain-ért cserébe az egyik droidunk +1 Mozgást kap. Utinni! harci kiáltást követően pedig minden Jawa Scavengerünk (újabb jelzés, h. vegyél még többet) kap +1 Mozgást, + 1 Accuracy-t és egy Surge elköltsével támadáskor +1 Győzelmi pontot.

„Szerencsére” több kártyát nem mutatott meg az FFG (a karbonfagyasztás utóhatásaként homályosan látok, így a fentebbi képen nem látom a szövegezését a kártyáknak), ismét kénytelenek vagyunk várni a megjelenésig.

Legközelebb a Ghost legénységét, Hera és Chopper párosát vesszük szemügyre, addig is az SWmini legyen Veletek!