bo-katanMintha most ért volna véget a Rebels előző évada. Ezra vészesen közel sodródott a sötétséghez, míg Anakin szívszorító küzdelmet vívott tanítványával Ashokával.

Tudjuk már, hogy érezik Thrawn, valamint azt is és ahogy egyre erősebbé válnak kedvenceink, úgy nő a tét és a veszély is. Mi lesz Ezrával? Ashoka túlélte? Merre tovább? Már nem kell sokat aludni és itt a következő szezon! Hogy még kínzóbb legyen ez a pár nap, a Disney egy rövid Trailerrel kedveskedik nekünk.

Thrawn mellett egy másik régi/új ismerős is visszatér: Bo Katan! Akinek nem mond ez a név többet (még) annak a Wookieepedia (és az swmini) segít:

boBo-Katan Kryze harcosnő a Mandalore bolygóról, aki a Klónháborúk idején a híres/hírhedt Death Watch-ban szolgált. Nem mellesleg a mandalore hercegnő, Satine Kryze húga, akinek békeszerető kormányával nem tudott Bo-Katan azonosulni. A Death Watch megbecsült tagjaként, Pre Vizsla hírhedt mandalore vezér parancsnoksága alatt egészen a hadnagyi rangig vitte.  Miután Darth Maullal szövetkezve átvették a Mandalore irányítását és Pre Vizsla Maul áldozatául esett a parancsnokságot Bo-Katan vette át. Szembefordulva a sithhel segítette Obi-Wan Kenobi szökését a bolygóról.

A hölgy Katee Sackhoff hangján fog visszatérni a Star Wars világába és odacsapni…

Várjuk már!:)