3.-Donald-Glover-Lando-Calrissian

Pár hete a Star Wars Celebration egyik fő momentumaként hivatalossá vált, hogy a közeledő Han Solo filmben az ifjú csempészt Alden Ehrenreich fogja alakítani. A Birodalom visszavág óta tudjuk, hogy Han Solonak zavaros múltjában Lando Calrissian, a Felhőváros vezetője is kavarta a port, tehát illene bekerülni a filmjébe is.

landoAz új fiunkat közel 3000 emberből válogatták ki (ironikus, hogy ő volt a legelső akit meghallgattak), így a másik szerencsejátékos Halálcsillag romboló és ex Ezeréves Sólyom tulajdonos megformálója is alapos rostáláson esik át!

A pletykák szerint a Disney már meg is kezdte a meghallgatásokat, sőt már van jelölt is! A közösség mindentudói szerint Troy Barnes „csak és az egyetlen” aki alakíthatja a fiatal csibész társát. Most a pletykák szerint valószínűleg igazuk lesz, bár hivatalosan még nem erősítette meg a Lucasfilm, de már több helyről is ezt súgják a kismadarak.

Figyelembe véve, hogy a színész egy új sorozatban (Atlanta) és a Spider-Man: Homecoming-ban is szerepet kapott, kérdéses hogy lesz ideje/ereje egy réges-régi galaxisra.

Szerintetek? Hasonlít?