Star – Wars rajongó a pasid vagy a barátnőd? Esetleg a férjed teliholdkor az X-Szárnyúja kulcsával szalad a garázsba, vagy a feleséged egy fénykardot használ hústű helyett?

Furcsállod, hogy a nagyszülők akváriumában Jabbának hívják az Achát-csigát, és a hideg téli estéken AT-ST pulcsiban sétáltatják a kutyust?

Nos, akkor ezek az ajándékok azok, amiket keresel!

Rendben, kicsit túlspiráztam a dolgot. Nem kell apának rögtön egy erőteljesen módosított YT-1300-at parkolni a ház elé, de ha az nem is, egy ilyen speaker biztosan feldobná a reggeleit! 🙂 (Is.)

Ha már apánál tartunk, akár egy spéci Star Wars témájú váltószoknya vagy váltógomb is megmelengetné a szívét. Ha sikerül időben kapcsolni, akár Szentestére ide is érhet. 😉

Ha azonban nem szeretnénk, hogy kihűljön vagy épp megmelegedjen az ital a megajándékozandó szerencsés kezében, akkor ezt az igazán eredeti kiegészítőt javasolnánk számára.

Ha már az italnál tartunk, következzen egy flaska, amellyel garantált a siker, és egy idő után, totál nem fog senkit érdekelni, hogy ki lőtt először! 😉

Ha szívünk hölgye hasonló addikcióban szenved mint mi, ajánlhatnánk a figyelmetekbe férfitársaim, egy gyönyörűen kidolgozott apróságot, amely biztosan elnyeri a tetszését! Igen, ez is egy YT-1300-as, de a csillogóbb fajtából! 😉

Ha már a hölgyek kerültek előtérbe, akkor legyen mondjuk cipő! Különleges ajándék szívünk legkedvesebb hölgyének! 🙂

Ha választottatok sok időt tölt a konyhában, akkor máris két kiegészítő, ami szóba jöhet. Ha szereti az édességet, vagy épp melegszendvics zsonglőr, akkor ez az a sütő, amit kerestek!

Vagy ajánlhatunk, egy olyan szilikonkesztyűt, ami tényleg véd és amellyel garantált, hogy minden cucc időben kikerül a sütőből és nem falja fel őket az Erő sötét oldala… 🙂

Ha pedig dekorációról van szó, bátran ajánlhatjuk ezeket a karácsonyfa gömböket a fára. 🙂

Ha a drágánk szeretne valami egyedi sapkát és természetesen Star Wars rajongó, akkor íme pár fejfedő, hogy ne fázzon a feje a hideg téli estéken. 🙂

Játékos kedvű családtagjainkat is meglephetjük igazán stílusos ajándékokkal. Kezdjük is mindjárt a fiatalabb korosztállyal. Számukra ideális választás lehet a Disney Infinity 3.0 Star Wars amiről már korábban is írtunk Nektek.

Ráadásul most érkezik hozzá az új Play Set, melyet az Ébredő Erő inspirált!

Régebb óta fiataloknak, vagy a nagyobb gyerekeknek pedig a Star Wars: Battlefront -ot javasolnánk. Ismertetőt ezen a linken találtok a játékról, amely valljuk be őszintén rabul ejtett mindannyiunkat.

Ha pedig még nem lenne mivel tolni a Star Wars: Battlefrontot, itt jön egy olyan ajánlat, ami mellett nem menjetek el!12219414_1485778901729618_3115412327851038971_n.pngA fent felsorolt jóságokat megtalálhatjátok az 576KByte üzleteiben, a most következőkért pedig megéri felkeresni a Delta Vision-t.

Ha  a számítógépes játékok mellett, szeretnétek IRL is összemérni az erőiteket, akkor a szívünknek legkedvesebb asztali stratégiát szeretnénk elsőként ajánlani, ami nem más mint a Star Wars: Armada.

 

Már magyar nyelven is elérhető az X-Wing Figurás játék, amelyről itt olvashattok bővebben, és az Armada mellett másik nagy kedvenc nem csak a szerkesztőség tagjai között, hanem jelentős játékosbázissal rendelkezik kis hazánkban is.

Aztán, ha két lábbal álltok a földön, figyelmetekbe ajánlanám az Imperial Assult-ot. Egy olyan társasjátékot, amely nem csak öt fő számára nyújt tökéletes kikapcsolódást, de lehetőséget biztosít arra, hogy egymással szemben is kipróbálhassátok taktikai és stratégiai tudásotokat.

A játékokon túl pedig két könyvet emelnénk ki a hatalmas felhozatalból, főként a tíz – tizenkét éves korosztály részére. Ideálisak mind az esti közös olvasáshoz, vagy önálló kikapcsolódáshoz a kölköknek elalvás előtt. Ismertetőt itt olvashattok róluk.

Ha esetleg nehezen bírnátok a könyvekkel, van itt egy rendező, amely kordában tartja őket! 😉

 Ha pedig valami egyszerűre vágytok, amit otthon is el tudtok készíteni, akkor ezeket csak úgy ötlet gyanánt:

Aztán csak ügyesen! 🙂

A Blog legyen Veletek!