Úgy néz ki hivatalos. Újra láthatjuk Anakin Skywalkert a 2017 decemberében megjelenő Star Wars: The Last Jedi című filmben.

Star Wars rajongók milliói kapták fel a fejüket egyszerre a hírre, miszerint a soron következő, VIII. rész története nagyrészt a Skywalker családra fog fókuszálni – legalábbis a Disney vezérigazgatója, Bob Iger legújabb bejelentése szerint. Ráadásul ez nem csak az eredeti trilógia két Skywalkerére igaz, azaz Lukera és Leiára és nem is Leia rossz útra tért pici fiára, aki manapság Kylo Ren néven fut.

anakin-return-of-the-jedi

A legújabb értesülések szerint ugyanis egy régi ismerősünk a sokak által szeretett/utált Hayden Christensen is beköszönt a forgatásra, hogy eljátssza az ifjú Anakint még a Vaderré válást megelőző időszakból. A Skywalker patriarcha szerepe egyelőre még nem tisztázott természetesen, de remélhetőleg ő fog segíteni (Erő-szellemként) kicsi unokájának, hogy vissza találjon az Erő sötét oldaláról. Az is elképzelhető, hogy olyan információval rendelkezik, amivel az új dinamikus duó – Luke és Rey – le tudja győzni a rejtélyes Snokeot.

Semmi sem biztos egyelőre, illetve egy dolog igen. A Star Wars: The Last Jedi 2017 december 15-én kerül a mozikba.

Addig ne feledjétek, az SWmini Veletek van 😉

(forrás: moviecreedlive )