games4Star Wars Battlefront? Death Star és Rogue one?  Knights Of The Eternal Throne?  Galaxy Of Heroes? Tovább is van mondjam még?

Az idei Star Wars celebration nem mondható unalmasnak, kaptunk elég anyagot a Rogue One-hoz, egy kis Thrawn-t a Rebels-hez és egy „pár” játékot. Nézzük mik ezek:

Battlefront, középpontban a Halálcsillag!

Jött egy nagyon vagány trailer az EA Star Wars panelen a Star Wars Battlefronthoz, a Death Star DLC! Az EA emellett bejelentette, hogy Bossk és Chewbacca a játszható karakterek közé kerül. Nice!

De itt nem állunk le a Battlefronttal, ugyanis a Zsivány Egyeshez nyilván egy új DLC is jár, aminek a neve csak ennyi: Scarif  – ami egyébként annak a bolygónak a neve, amely mellet az első Halálcsillagot építették lelkes Birodalmi szakiparosok.  Szintén kapunk két új karaktert Jyn Erso és Director Krennic személyében. Az utóbbit nem teljesen értem mit fog csinálni a harcmezőn, dirigál? 2017-ig várni kell vele, mindegy addig lesz mit nézni.

games1

The Old Republic, a nem is olyan öreg Köztársaság

Egy másik menő játék is kap egy új kiegészítőt. The Old Republic-ban csapathatjuk tovább a sith/jedi kedvencünkkel a Knights Of The Eternal Throne kiegészítőben. Egy fancy elég egyszerű beharangozó és érkezett a bejelentés mellé. Személyes kedvencem a játék, így nagy nálunk az öröm, hogy tovább hömpölyöghet a történet.

games3

A Galaxis Hősei!

Galaxy Of Heroes-hoz, teljesen logikus módon, érkezni fog a Rogue One kicsiny csapata. Mindemellett kapun új Raider-er és Guild módokat is. Nagyon helyes!

games2

Valami új!

A végére maradt egy kis meglepetés, egy vadi-új projekt! Visceral Games által fejlesztett csoda Windowsra érkezik, de néhány kép és „Uncharted hasonlító”  játékmeneten túl csak annyit tudunk, hogy 2018-ban költözhet legkorábban a gépünkre. Hát az még odébb van.

games7 games6 games5

Addig is az SWmini legyen veletek!