r1

Sok minden történt tegnap a Star Wars Celebration Europeon. Részt vehettünk egy kis kiállításon, és megtekinthettük az előzetes előzetesét, ami egyben forgatási videó is.

UPDATE : Kamerás változat érkezett, amin már valami látszik is:)

Nagy csinadrattával harangozták be július 15.-ére az amerikai ABC tv-csatorna helyi idő szerint este 8-tól kezdődő műsorába a teljes, vadonatúj, ropogós trailert. Mi is nagyon vártuk és kaptunk erre egy ilyet:

 

Majd újra levetítették a fentebb már említett kulisszák mögötti felvételekkel egybekötött előzetest. Ennyi és nem több. Nem örülünk Vincent. Nagyon nem. Egyes rajongói hírek szerint, akik voltak olyan szerencsések és a helyszínen nézhették meg az új trailert, azok  láthatták AZ ELŐZETEST. Ebben állítólag Vader nagyúr is feltűnik illetve hallani lehetett jellegzetes lélegzetvételét is. Egy szemfüles rajongónak sikerült elcsípnie egy képet ebből a változatból:

yz6xmMF

Valamint itt egy titokban elkészített a helyszínen levetített verzióból, és bár nagyon -nagyon-nagyon rossz minőségű, de azért na:

Youtuberól a Disney írtja a felvételeket, így természetesen ez sajnos nem tartozik a hivatalosan elismert hírek közé. 🙁 Amíg megérkezik a normális változat, fájdalomdíjul fogadjatok el Tőlünk egy pár kivágott képet az új „előzetesből”.

yOKQ0xH

Vajon Jyn kezében azok a Halálcsillag tervei lennének? Egy biztos… a Birodalom nem hallott még a pendriveokról 😀

ymbQLGW

5y5t8rQ

Két idegen fajba tartozó Lázadó. Kíváncsian várjuk milyen szerepet fognak betölteni a filmben.

Ksx8M9k

Régi ismerősök sorozatunk első része – a már korábban is látott fiatal Mon Montha. Vajon a két úriember vele szemben csak nem Jan Dodonna tábornok és Bail Organa szenátor? Debiza! 😉

Keir_Santage_rogue1

Ugyancsak egy régi ismerős ül vissza a botkormány mögé? 🙂 Bizony, ez Keir Santage X-wing pilóta, aki az endori csatában vesztette életét A jedi visszatérben.

Reméljük nem sokára mi is megnézhetünk valami kézzelfoghatóbb előzetest!

Addig is az SWmini legyen veletek!