Azt hiszem minden Star Wars fan szeme Londonra szegeződik mostanában. Pletykák szerint hamarosan kapunk egy új trailert a Rogue One-hoz, de amíg a szerencsésebbek a helyszínen várnak, csudálatos fotókat tudnak készíteni a kiállított Zsiványságokról.

3-15-1

A nagyobb verziójú AT-AT harci járműként, az AT-ACT dedikált szállító rekesszel rendelkezik, hogy nehéz rakományt vagy lőszert tudjon eljutatni nehezen megközelíthető helyekre is. Általában nagyobb katonai építési projektek, mint űrkikötő vagy gigantikus kutatóállomások  építésénél vetették be.

1-22-14-1

Krennic Birodalmi Szállítóhajója: Merev geometrikus hajótestével és a denevérszárnyakra emlékeztető a Delta osztályú T-3c impozáns látványt nyújt. Amint landol és kirakja híres(hírhedt?) legénységét, a kegyetlen Krennic igazgatót és elit kíséretét, a rettegés garantált!

1-1 6-1

TIE Stalker: Ez az áramvonalas TIE Fighter változatát bolygólégköri műveletekre tervezték. Elsősorban fontos Birodalmi épületek vagy földi létesítmények őrzési feladatait látta el. Sokoldalú hajóként az űrben is bevethető, ahol kitűnő kiegészítője a standard TIE Fighternek az ellenséges erők elleni harcban.

Végezetül egy nemrég kiszivárgott képpel búcsúzunk, amely egy fess Birodalmi tengerészeti szakembert ábrázol. Hamarosan újra jelentkezünk! Az Swmini legyen addig veletek!

shore

További bejegyzések