Azt hiszem minden Star Wars fan szeme Londonra szegeződik mostanában. Pletykák szerint hamarosan kapunk egy új trailert a Rogue One-hoz, de amíg a szerencsésebbek a helyszínen várnak, csudálatos fotókat tudnak készíteni a kiállított Zsiványságokról.

3-15-1

A nagyobb verziójú AT-AT harci járműként, az AT-ACT dedikált szállító rekesszel rendelkezik, hogy nehéz rakományt vagy lőszert tudjon eljutatni nehezen megközelíthető helyekre is. Általában nagyobb katonai építési projektek, mint űrkikötő vagy gigantikus kutatóállomások  építésénél vetették be.

1-22-14-1

Krennic Birodalmi Szállítóhajója: Merev geometrikus hajótestével és a denevérszárnyakra emlékeztető a Delta osztályú T-3c impozáns látványt nyújt. Amint landol és kirakja híres(hírhedt?) legénységét, a kegyetlen Krennic igazgatót és elit kíséretét, a rettegés garantált!

1-1 6-1

TIE Stalker: Ez az áramvonalas TIE Fighter változatát bolygólégköri műveletekre tervezték. Elsősorban fontos Birodalmi épületek vagy földi létesítmények őrzési feladatait látta el. Sokoldalú hajóként az űrben is bevethető, ahol kitűnő kiegészítője a standard TIE Fighternek az ellenséges erők elleni harcban.

Végezetül egy nemrég kiszivárgott képpel búcsúzunk, amely egy fess Birodalmi tengerészeti szakembert ábrázol. Hamarosan újra jelentkezünk! Az Swmini legyen addig veletek!

shore