A napokban újra felütötte a fejét a rajongók rémálma, ezúttal a Star Wars 8. része Az utolsó Jedik kapcsán – az újraforgatás.

star-wars-who-is-the-last-jedi-226706

A Screen Rant nevű oldal információi szerint a 2017 december 15.-én mozikba kerülő új rész stábja márciusban visszatér az írországi és skóciai forgatási helyszínekre, hogy újraforgasson egy pár jelenetet. Valószínűleg csak az ekkora méretű filmes projekteknél szokásos dologról van szó, és valljuk be őszintén a tavaly decemberben debütált Zsivány Egyesnek sem tett rosszat anno, hogy újravettek pár jelenetet.

Carrie Fisher sajnálatos módon eltávozott közölünk az év végén, így a Lucasfilmnek újra kell gondolnia az Organa tábornokkal kapcsolatos terveit az új trilógia szempontjából. Azonban nagy valószínűséggel – mivel a hírek szerint még a színésznő halála előtt befejezték a jelenetei leforgatását – az újraforgatott jeleneteknek semmi köze nincs az ő halálához. Ráadásul kedvenc zeneszerzőnk, John Williams is nekikezdett az új részben felcsendülő dallamok megkomponálásához és felvételéhez.

#82 Rogue One (SC)

Tehát remélhetőleg minden rendben van Az utolsó Jedik háza táján. Addig is tűkön ülve várjuk a Star Wars: Zsivány Egyes hivatalos DVD és Blue-Ray kiadásának megjelenését (a DVD/Blue Ray kiadás április 4.-én kerül a polcokra, digitális formában pedig már március 24.-én a „kezünkbe” kaphatjuk 😉 ). Plusz véletlenül se feledkezzünk meg az egyre közelgő, áprilisi 40. évfordulós ünnepségsorozatról sem, amikor a hírek szerint gálánsan elénk vetnek villanásnyi étvágygerjesztőt a közelgő új részből. 🙂

Várakozzunk hát türelemmel és az SWmini legyen Veletek továbbra is 😉