Már nem kell sokáig várnunk és végre otthon is élvezhetjük Jyn Erso, Cassian Andor százados és a közönségkedvenc K2-SO küzdelmét a Galaktikus Birodalom ellen.

91pXXJu5b2L._SY550_

A hivatalos trailer szerint, amit lentebb élvezhettek március 24 -től letölthető (természetesen megvásárlás után 😉 ) eredeti nyelven a Star Wars: Rogue One digitális online kiadása. Az amerikai rajongók április 4 -től vehetik kézbe az általuk választott formátumban a filmet ami három féle változatban, Blu-ray 3D, Blu-ray, DVD kiadásban lesz kapható.

A film extrái között sok finomságot találunk, íme a teljes lista:

Egy Zsivány ötlet – Tudd meg, hogyan született meg az ILM-nél dolgozó John Knollban a film alapötlete.

Jyn, a lázadó – Ismed meg a Zsivány Egyes makacs, de leleményes túlélőjét és tudd meg, milyen érzés volt Felicity Jonesnak életre kelteni őt a vásznon.

Cassian, a kém – Diego Luna beavat minket összetett és odaadó karakterébe, aki önzetlenségének, kitartásának és eltökéltségének hála, hőssé lesz.

K-2SO, a droid – Fedezd fel, hogyan álmodták vászonra ezt az átprogramozott birodalmi droidot az első ötlettől kezdve a karakterdizájnon át az Alan Tudyk általi megformálásáig.

Baze és Chirrut, a Whillek őrzői – Ismerd meg közelebbről ennek a két nagyon különböző karakternek a kapcsolatát Jiang Wen és Donnie Yen, a két kínai szupersztár társaságában.

Bodhi és Saw: A pilóta és a forradalmár – Forest Whitaker és Riz Ahmed Saw Gerreráról, a megtört lázadó vezérről és Bodhi Rookról, a dezertőr pilótáról elmélkednek.

A Birodalom – Ismerkedj meg a veszélyes új birodalmi ellenfelekkel és szembesülj újra minden idők egyik legikonikusabb gonosztevőjével!

A reményre építve: A Zsivány Egyes látványvilága – A filmkészítők egy teljesen új, de az eredeti trilógiából nem kilógó világ létrehozásának kihívásairól és izgalmairól mesélnek.

A hercegnő és a kormányzó – Tudd meg, hogyan keltették újra életre a vásznon a Star Wars: Egy új remény talpraesett, fiatal hercegnőjét és annak egyik legemlékezetesebb ellenfelét!

Epilógus: A történet folytatódik – A szereplők és az alkotók a Zsivány Egyes bemutatóját ünneplik, valamint előre tekintenek a még el nem mesélt Star Wars történetekre.

Zsivány kapcsolatok – Találj meg olyan rejtett extrákat és érdekességeket a film megtekintése közben, melyek még jobban elhelyezik a Zsivány Egyes-t a Star Wars-univerzumban.

fee_786_587_png _2 fee_786_587_png

És ami számunkra a legfontosabb, immáron Magyarországon is előrendelhető a magyar nyelvű Blu-ray és DVD változat itt és itt. A hivatalos megjelenési dátum viszont sajnos csak 2017. április 26.

Addig remélhetőleg kapunk egy Az utolsó Jedi trailert is, amit az orlandoi Star Wars Celebrationre ígérnek a pletykák. A rendezvényt április 4 és április 6 között tartják.

Addig is az SWMini legyen Veletek! 😉

(forrás: origo és mediamarkt)