Alig 5 és fél hónap és újabb Star Wars filmnek örülhetünk a mozikban. A Rogue One (Zsivány Egyes) egy önálló Star Wars film lesz, amelyet nem fog követni folytatás, hiszen a sztori szerint – amennyiben hihetünk a hollywoodi pletykáknak – a film időrendben 5 perccel a „New Hope” kezdete előtt fog befejeződni. Érdekes vállalkozás a Disney részérő. Az Entertainment Weekly honlap most tíz eddig nem látott képet hozott le a közelgő filmből. A képeket nézve, úgy tűnik a hangulattal nem lesz gond. Abszolút megfogott például a Death Trooperek partraszállása, és a rohamosztagosok beach-party – ja is. 😀

1-13

7-8

6-8

Roppant komoly ez a felszerelés a Death Trooper-en. (Vagy Dark Trooper … vagy majd a filmnézéskor kiderül milyen trooper). Egyre inkább azon tűnődöm, hogy komolyabb szerepük lesz a filmben mint gondolnánk.

8-6

Az örök kérdés. Vajon beállt? Vagy csak maszkíroz? (olyan birodalmi hajózó zubbonyt remélem lehet majd kapni a film után, a birodalmi patch-el együtt! 😀 )

3-11

Csórikám hiába van birodalmi egyenruhában, ordít róla, hogy lázadó. Vagy csak egy lázadónak álcázott birodalmi ügynök, lopott birodalmi egyenruhában? És akkor vajon Ők tudják-e, hogy mi tudjuk, hogy Ők tudják, hogy mi tudjuk?

10-3

Elég durva arcok ezek a lázadók!

2-9

5-11 9-3

Bezzeg a Birodalom! Fess, mint mindig.

4-11

Várjátok már a filmet? 😉

n1 n2 n3

Forrás