Mint a legtöbb ember te is biztosan érzed, hogy kéne még valami, hogy kifejezhesd, te igazán rajongsz a Star Wars-ért. Pólód már van. Telefontokod is van. R2 csipog ha jön sms. A Birodalmi Induló szólal meg ha hívnak. Merj nagyobbat álmodni!

A Google most már itthon is elérhetővé tette a Star Wars: Ébredő Erő skint, amely beépül minden létező Google termékbe.

Csillagromboló a gmail hátterében!

google.jpg

C-3PO átveszi a navigáció hangvezérlését mind a Google Maps-ben, mind a keresőóriás közösségi navigációs szoftverében a Waze-ben.

„Kindly turn right, Master!” – Majdnem koccantam mert annyira röhögtem amikor ezt benyögte a GPS, az aranysárga droid semmivel össze nem téveszthető hangján 😀

Még a Youtube-on is a fénykard váltja fel a videó töltöttségét jelző sávot.

image_1.jpg

Ha igazán rajongó vagy nem mehetsz el emellett! Ha szeretnéd ezt szemet gyönyörködtető csodát bekapcsolni látogass el a google.com/starwars oldalra, ahol kiválaszthatod, hogy a Lázadás vagy a Birodalom,khmmm… Akarom mondani az Ellenállás vagy az Első Rend (feltehetően sosem fogom megszokni) dizájnját használod-e. Rossz hír a makacs Internet Explorer, vagy a kitartó Firefox felhasználóknak, hogy ez a remek cucc alapvetően csak Chrome kompatibilis, úgyhogy javaslom a mielőbbi átállást.

A Star Wars skin azonban csak 2016. február 1-ig lesz elérhető, úgyhogy tessék minél hamarabb letölteni és használni!

A Blog legyen Veletek!