Majdnem napra pontosan fél éve indult útjára szép reményekkel telve a Blog. Alapvetően az Star Wars Armada népszerűsítése volt a cél, hogy találjak magamnak játszópajtásokat. Bár a játék sajnos késett, a blog írásában nem maradtam sokáig egyedül. Elsőként Mike csatlakozott az íróközösséghez, nem kisebb és érdekesebb témákat hozva magával, mint az Imperial Assault és sok – sok – sok Star Wars apróság. Így „maradt” idő más érdekes témák boncolgatására, mint az X-Wing miniatures Wave 6, majd a Wave 7, majd mivel elég sok hó, víz és napsütés ért minket, így jött a Wave 8! Természetes az eredetileg fő témának szánt Armadának is maradt hely kibontakozni, érkezett a Wave 1 és jön a Wave 2 (ISD!!!). Szerencsére nem kell egyedül játsszak, Faludi Botond, mint örök teszt és játszótárs, valamint Makfalvi Márton, mint a Versenyek lelke támogatja a hobbi és blog elterjedését.

Természetesen Nélkületek nem lenne érdemes csinálni! Alapvetően hobbiként tekintünk a blogra is, így Jó látni, hogy néha-néha ránéz valaki arra amit csinálunk! Köszönjük az átlagos napon ránk pillantó 40-50 látogatónak! 🙂

Amit ígérni tudunk, hogy a következő fél évben is igyekszünk emelni a színvonalat, és sok ismertetővel, battreppel, hírrel és érdekességgel ellátni titeket.

A végére pedig néhány unalmas statisztika:

Kedvenc bejegyzésetek: Star Wars Armada: Megjelenés, Wave 2 és Szabályok 510 megtekintéssel (valaki biztos itt bookmarkolt minket:))

Fél év alatt több mint 15.000 lapletöltéssel szolgáltunk titeket, és a legerősebb napon 261-en voltatok kíváncsiak ránk. Ez pedig a 69. bejegyzés, ami egy nagyon szép szám.:)

A Blog legyen Veletek!