Úgy gondoltuk így több, mint két év és 16 ezer facebookos követő után lassan ideje frissítenünk egy kicsit az oldal arculatán és mivel az SWMini elsősorban Értetek van, ezért Hozzátok fordulunk.

Ezennel pályázatot hirdetünk az swmini.hu új logójának megtervezésére. Elvárásaink a következőek lennének:

  • a beérkező pályaműnek vektorgrafikusan kell készülnie
  • nem szerepelhetnek benne a Star Wars, Csillagok Háborúja és egyéb kifejezések, csak az SWMini vagy swmini.hu (ez egy későbbi projekt miatt van így, amiről hamarosan beszámolunk 😉 )*
  • természetesen a logónak megfelelően türközni kell az oldal témáját (azaz a Star Wars világa iránti elkötelezettségünket 😉 )
  • ezeken a kikötéseken kívül viszont teljesen szabad kezet kaptok 😉

A beérkezett pályaművekről nem a Szerkesztőség (azaz Mi), hanem Ti fogtok dönteni egy szavazás keretein belül. Mivel azonban mindannyiunk érdeke, hogy minőségi pályaművek kerüljenek elétek szavazásra, így természetesen a jelentkezések egy előszűrésen esnek át (az SWMini szerkesztői által). Az első három helyezett értékes nyereményekben részesül, amit testvéroldalunk a GeekHub ajánlott fel, melyek a következők:

  • az 1. helyezet egy 20 ezer forintos ajándékutalványt nyer, melyet a Geekhub webshopjában vásárolhat le. 😉
  • a 2. helyezt egy 5 ezer forintnak megfelelő kupon gazdája lesz, ugyaninnen. 😉
  • a 3. helyezet egy 2 ezer forintnak megfelelő ajándékutalványt használhat fel a Geekhub webshopjában. 😉

A kész pályaművek leadásának határideje pedig 2017. 07. 31 éjfél.

A logókat az attila.molnar@swmini.hu címre várjuk.

Logótervezésre fel! 😉

Addig is az SWMini legyen Veletek!

*A versenyre való jelentkezéssel a résztvevők elfogadják, hogy a pályaművek szerzői jogairól lemondanak a Geekhub Kft. részére és semmiféle további követelést nem nyújtanak be, amennyiben a fent említett társaság a pályaművet a későbbiekben felhasználja.