Ugyan a Star Wars: Az utolsó Jedikhez még az első előzetes sem jött ki, a Zsivány egyes körüli felhajtás éppenhogy csak kezd leülepedni, nem beszélve természetesen a Han Solo spinoff film körüli pletykákról, az élet nem áll meg a LucasFilmnél. A MoviecastingCall jelentette a napokban, hogy megkezdődtek az előzetes meghallgatások a Star Wars széria soron következő, egyelőre címnélküli IX. részéhez. A honlap információi szerint az új film forgatási munkálatai valamikor 2017 júliusában kezdődhetnek meg.

Semmi pihenés? :(
Semmi pihenés? 🙁

Érdekes, hogy a honlap állítása szerint a „castinggal foglalkozó szakemberek új fő- és mellékszerepekre keresnek embereket”. Vajon ez azt jelentené, hogy Rey, Finn, Poe vagy akár Kylo Ren nem éli túl a VIII. rész történéseit?  Váratlan, de mégis érdekes csavar lenne ez egy olyan, a Disney által támogatott filmben ahol mindenki arra számít, hogy legalább a főbb karakterek túlélik a kalandot. Természetesen ez még csak találgatás, valószínűleg csak újabb érdekes szereplőkkel akarják színesíteni a messzi-messzi galaxis lakosságát.

A júliusi kezdéssel Colin Treworrownak (aki egyébként a Jurassic World rendezője is) 22 hónap állna rendelkezésére az új trilógia méltó lezárására. Ez 3 hónappal több, mint amit J.J. Abrams kapott Az ébredő Erőre és fél évvel több, mint a Gareth Edwards-féle Zsivány Egyes 16 hónapja.

Aki kedvet érez a IX. részben való szereplésre, az itt találja a részleteket. 😉

Az SWmini legyen Veletek! 🙂