featurette-saw-gerrera-hits-star-wars-rebels
Újabb érdekességek érkeztek a LucasFilm/Disney párosának boszorkánykonyhájából. Ahogy arról már itt is beszámoltunk, a Rogue One-ban Forest Whitaker által megformált Saw Gerrera tiszteletét teszi a Star Wars: Rebels című animációs sorozatban is. Kaptunk a hírrel kapcsolatosan egy kis ízelítőt, David Filoni kommentárjával.

Íme:

„Saw Gerrera-t simán nevezhetjük az első Lázadónak. Az elsők közé tartozott akiket a Jedik kiképeztek, hogy érdemben felvehessék a harcot a Szeparatistákkal és megmenthessék bolygójukat a megszállástól. Ő jelenti a kezdetét mindannak, ami majdan a Lázadássá növi ki magát.”- kommentálta a karakter újabb szereplését Filoni Atyánk.

6f97a1de06da0883f01965f41874a4b32a753674

Ami külön öröm minden Rebels és Star Wars rajongó számára, hogy Forest Whitaker nemcsak a most megjelent Zsivány Egyes-ben játszotta el Gerrera szerepét, hanem a sorozatban is ő kölcsönözi hangját a karakternek.

„Szerettünk volna egy tényleges kapcsolatot létrehozni a film és a sorozat között és ekkor jött a képbe Saw Gerrera újbóli szerepeltetésének lehetősége.” – teszi hozzá a történethez kiegészítésként Rayne Roberts, a Lucasfilm vezető kreativja és a Lucasfilm Story Group tagja.

A kis részletet megnézvén szerintünk sikerült. Szép munka volt Disneys lányok és fiúk!

Az új Rebels rész egyébként 2017. január 7.-én lesz látható a Disney csatornáján.

Hosszú lesz a várakozás, de addig is az SWmini legyen Veletek!