Itt a tél és vele a hideg napok, amire nagyon be szeretnénk fűteni! Következő hetekben töménytelen sok fantasztikus Star Wars programmal várunk titeket!

PlayIT – november 26

playit

Nem kell bemutatni a show-t! Szép nagy rendezvény néhány tízezer látogatóval. Most szombaton „néhány” programmal várunk majd benneteket a Hungexpon.

GamesDay – december 4

gamesday

Aki nem ismerné véletlenül miről is van szó, annak csak annyit, hogy ez a rendezvény, hála a HammerTime Cafe-nak, a hazai figurás terepasztalos stratégiai társasjátékok rajongóinak legnagyobb összejövetele, melyen nem csak a játékokkal kapcsolatos újdonságokról tájékozódhatunk, de ki is próbálhatjuk azokat, vagy akár be is szerezhetünk bármit a hobbival kapcsolatban. Az Swmini a Star Wars vonalat fogja erősíteni az eseményen, de számtalan nyalánkság lesz itt más univerzumokból (PL: Warhammer 40.000, Warhammer: Age Of Sigmar, The Lord Of The Rings stb.), így mindenképpen érdemes lenézni, hogy megtaláld a karácsonyi ajándékod!:) (X-Wing vagy Sorsok-Destiny kártya?)

Az esemény linkje!

Rogue One – Zsivány Egyes Premier

image-64

Állítólag lesz valami új Star Wars film… ÉS mi ott leszünk! A Corvin mozit varázsoljuk át a Barcrafttal közösen, hogy már a film előtt elkapjon a hangulat (ha nem kapott volna el). Játék, cosplayerek és minden jó!

Az swmini egyértelműen Veletek lesz!:)