playitSzombat nagy nap. Nem csak azért mert szerencsés esetben nem kell felemeljük a lapátot/ceruzát/billentyűt, hogy pénzt keressünk, hanem ideje a fénykard után nyúljunk! Az Swmini a Geekhub támogatásával és két tucatnyi lelkes Star Wars rajongóval kivonul és a BarCrafttal közösen egy hatalmas bulit csap a GameStar standján! Ha ennyi nem volna elég, akkor itt felsoroljuk, hogy miért is érdemes jönni! 🙂

  • Cosfighters és a Csillagok Háborúja Jelmezes Klub jóvoltából két tucatnyi Cosplayer teszti tiszteletét a messzi-messzi galaxisból. Elő a selfi-botot, mert sok képpel kell feltölteni a közösségi médiát!
  • Ha nem szimpla mobilképpel szeretnél a haveroknak villogni, akkor egy profi fotófallal várunk majd! Irány a Tatooine, a Halálcsillag vagy az Ezeréves Sólyom!
  • X-Wingek is cikáznak majd a légtérben ártatlan TIE vadászokra lesve! Gyere és próbáld ki a méltán népszerű X-Wing figurás játékot és vezesd győzelemre kicsiny vadászgép osztagod!
  • Ha inkább a földi harcot és a kártyákat kedveled, akkor ITT és MOST kipróbálhatod a decemberben megjelenő Star Wars: Sorsok – Destiny kártyajátékot! Garantáltan oda fog szögezni a székhez egy fénykard!
  • Unalmas perceidben (lesz ilyen?) vár téged egy fergeteges kiállítás! Makettek serege veszi birtokba az asztalokat, amiket a szomszéd asztalon kommandózó Star Wars figurák tartanak folyamatos megfigyelés alatt a MaFiT jóvoltából. Ha a páncélokat szereted akkor a DK Kohó sisak ritkaságokkal kedveskedik nektek!

playit2

Mindezek  mellett vár téged a virtuális világ és Barcraft fantasy tavernája, ha kis pihenésre vágynál két ütközet közt!

playit3

A facebook esemény: ITT

Gyere el és az Erő legyen Velünk!