tall-all-1A Lucasfilm tegnap bejelentette, hogy nagy kedvencünk egy másik univerzumból szintén csatlakozik a Han Solo film stábjához. Nagyon úgy néz ki, hogy nem csak az új film, de a tél és a sárkányok is közelednek, mivel nem másról van szó mint Daenerys-ről, avagy Emilia Clarke-ról!
A filmben Alden Ehrenreich, Donald Glover as Chewbacca mellet a sárkányok anyjával is találkozhatunk 2018-ban, mikor majd a vászonra kerül. A Variety magazin volt olyan rendes és további részleteket is megosztott:
Clarke, hasonlóan Glover-hez és Ehrenreich-hez, sok-sok hónapos procedúrán esett át mielőtt rá esett a választás. Mindenféle próbafelvételeket kellett csinálnia, hogy megfelelő lenne-e a filmben a szerepre. Döbbenetes. Két erősen különböző csapatra oszlott végül az esélyesek köre. Az általunk már korábban cikkezett hölgyek, mint  Zoe Kravitz (Mad Max: Fury Road), Tessa Thompson (Selma) vagy Naomi Scott (A Marsi) és egy másik karakterű lányegyüttes, mint Clarke, Adria Arjona (Emerald City), Kiersey Clemons (Dope) és Jessica Henwick (Jess Pava Az ébredő Erőből).
01-daenerys-targaryen-emilia-clarke-andrew-d-tran-doctaword-star-wars-and-game-of-thrones-mashup-www-designstack-co
Végül Daenerys a sárkányaival megoldotta a szituációt és ő nyerte a válogatást. Arra kérdésre, hogy a Trónok harca forgatásaival hogyan fogja összeegyeztetni a Han Solo filmet csak ennyit válaszolt: Nem lesz gond. A westerosi forgatások befejeződnek ez év végéig, a Han Solo film pedig jövő évben kezdi meg a munkálatait.
Így legyen!:)
Ne feledjétek, a Mások is az swmini-t olvassák!:)