tomb-raider

Tomb Raider, azaz sírrabló. Gyanítom, hogy ilyen vagy olyan formában mindannyian találkoztunk a hölggyel. Jómagam 16 évesen vettem kezeim (billentyűim) közé a tehetséges női kalandor irányítását, és jó néhány feledhetetlen órát töltöttünk együtt a a csúcsszuper Cyrix 6×86-osomon. Másokat is elkapott a „műkincsvadász láz”, így elég sikeresnek mondható sorozat kerekedett belőle, mivel  összesen nyolc egyedi, egy évfordulós, valamint négy kiegészítő játék jelent meg PC-re, és jó néhány konzolra is. Ha ez nem lett volna elég, két filmen is megcsodálhattuk Lara Croft, alias Tomb Radier képességeit.

daisy-ridley-tomb-raider-8f0734a7b1c91c572e499b510a0c1849dPár hete felreppent a hír, hogy szeretett Daisy Ridleynk potenciális jelölt egy új filmre (konkrétan egy rebootra). Pletykából van mostanság sok, így a The Hollywood Reporter igyekezett utánajárni, hogy mi az igazság, lesz -e új jedink Lara Croftunk a 23 éves hölgy személyében.

Ridley megerősítette, hogy folyt némi párbeszéd a studióval, miután Angeline Joili kikerült a kalapból, de nem kapott konkrét ajánlatot (még).

A vasárnapi Empire Awardson (ahol némi nyereménnyel távozott a hölgy), egyszerűen csak ennyit mondott az újságíró kérdésére:

Csak annyira várok, hogy valaki azt mondja: Te kellesz, csináljuk!

943843_1048329271876688_6285987986344859664_nBár Ridley erősen elfoglalt a Star Wars 8 forgatása miatt (pl. Írországban), így ha el is vállalná kérdéses, hogy ráérne-e.

Természetesen! Valahogy beszorítanám a naptáramba.

Mivel  John Boyega is pont a díjátadón tartózkodott, egy hasonló aprósággal a kezében, szintén hozzátett a párbeszédhez:

Játszottam a Tomb Raiderrel és úgy gondolom a következő mozik erre fognak építeni. Amikor hallottam Daisy nevét, „ez Te vagy!” és bele kell menned mert simán lehetsz Lara Croft.

Nos, szerintem is. Ha valakiben mégis felmerülne a kétely, hogy a hölgy nem elég fitt ehhez a szerephez, parancsoljon: