star-wars-rogue-one-poster

Tucatjával repkednek a cikkek a Rogue One újraforgatásáról, és a különböző rémisztő hírekről a film körül. Igyekszünk ezeket rendbe tenni.

Lesz? Nem Lesz?

LESZ.

Más mozikkal is megesik, hogy bizonyos jeleneteket újra kell forgatni, vagy néhány további képpel bővíteni a repertoárt. Nincs ebben semmi meglepő, főleg egy ekkora költségvetésű és kiemelt fontosságú produkciónál .

A vihart Donnie Yen egy hete a Jayne Star-nak tett nyilatkozata indította el, mikor az apák napi bulijukról kérdezték, mire a színész így válaszolt:

„Nem tartunk bulit. A feleségemmel Japánba repülünk két napra egy projektre, majd továbbmegyek. Hamarosan vissza kell térjek Londonba, hogy csináljunk még néhány felvételt a Rogue One-hoz.”

Donnie nehéz sorsa elindította a pillangóhatást, és újra figyelem központjába került a film (ügyes húzás!).

donnie-yen-rogue-one

Mi lesz? Han Solo!

Film december 16-án, legalábbis a jelenlegi infók alapján ez nem befolyásolja ezt a dátumot. Talán már nem emlékszünk, de eredetileg május 26 lett volna a premier napja, de különböző (khmm… anyagi) megfontolásokból a Disney úgy döntött, hogy a karácsony körüli kiadás sokkal hatásosabb. Tehát a film akkor sem állt rosszul, így nem kell szomorkodni, hogy esetleg még jobb filmet kapunk.

A Zsivány egyes nagyon szorosan kapcsolódik a IV. epizódhoz, a végé után szinte azonnal kezdődik a legelső Csillagok Háborúja film, így nagyon ügyelni kell a konzisztenciára. Állítólag itt van a probléma elásva, valahogy nem áll össze a két film tökéletes egésszé. A Disney úgy döntött, hogy még csiszolja ezeket az illesztéseket és még néhány jelenettel összeragasztja a filmeket, és esetleg beletesz néhány ismert arcot néhány pillanatra, mint Han Solot.

solo

Bizony! A movieweb és néhány egyéb oldal  nem kevesebbet állít, minthogy Alden Ehrenreich, azaz új Han Solo is belépőként fogja használni a filmet, és tiszteletét teszi néhány jelenet erejéig. Végül is miért ne? Nagyon ügyes ragasztója lehetne a fiatal színész a két filmprodukciónak! Mivel nemrég lett végleges, hogy a 2018 filmben Alden lesz aki megszemélyesíti a kedvenc csempészünket, így értető és logikus, hogy nem tudott részt venni a film eredeti forgatásán. Némileg ad-hoc ötletnek tűnik a stúdiótól (vagy zseniálisan megtervezett), de amíg meg nem erősítik kezeljük pletykaként és reménykedjünk.

Mikor lesz?

A Disney bennfentesei csak ennyit súgtak a makingStarWars csapatának:

„Csak, hogy tisztázzuk: Nem volt tesztvetítés, a döntést a Disney producerei hozták meg, miután megnézték az első draft teljes verziót. A film december 16-i megjelenését nem fogja érinteni, sőt a Comic-Con közeledtével talán még egy kis ízelítőt is kapni fogunk ”

Tehát tessék megnyugodni és visszaülni a hype-rombolóra!

star_wars__rogue_one_fan_poster_by_heggcnote-d8q9wdf

Az swmini legyen velünk!