ren00

Miről beszélne J.J. Abrams miközben az új Star Trek filmet promózza: Természetesen hogy szeretne csinálni egy Star Wars spin-off-ot, ami a Kylo Ren „piros-ingeseiről”, a Ren lovagokról szólna! Logikus, legalábbis az Ádám Éva szereplőinek.

J.J. erősen megosztotta a Star Wars rajongókat az Ébredő Erővel, mindenesetre bevételek őt igazolják. A rendező a Collidernek így nyilatkozott:

Azt kellett mondjam Kathy Kennedy-nek (az Ébredő Erő producerének), aki az egészért felelős és láthatólag a megfelelő gombokat nyomkodja, hogy  szerintem semmi nem hiányzik, de ha egy dolgot mondhatnék amit látni szeretnék, az egy történet a Ren lovagjairól. Na az cool lenne!

Star Wars-ból nekünk a sok is kevés, így természetesen örülnénk egy ilyen filmnek, de azért személy szerint, ha én is egy dolgot mondhatnék akkor egy Darth Vader spin-off-ot kérnék karácsonyra!

A lovagok, akik azt mondják Ren!

A csapat a terveken

„Beleértve téged, a Ren Lovagok mesterét, még sosem néztél szembe ilyen kihívással.” – Snoke vezér Kylo Rennek

A lovagok csak egy pillanatra tűntek fel a VII. epizódban Rey látomásában, de a filmhez kiadott könyvek és ismertetőanyagok szerint:

A Ren lovagok, beleértve Kylo Ren-t, akit Snoke vezér a rend mesterének nevezett, részei az Első Rend hierarchiájnak, de a katonai szervezettől függetlenül működnek (mint Darth Vader a Birodalom idején), de jelentős a befolyásuk felettük, amely számos konfliktust szült.

A Ren lovagrend a galaktikus polgárháború lezárása utáni időszakban alakult meg Snoke vezér utasítására, aki a rendet az Első Rend céljainak elérésében használta. Kylo fekete és ezüst maszkja is a rend jellegzetes felszerelésén és színein alapszik.

Nos ez nem sok, de legalább nagyon kevés. Viszont van néhány concep art-unk is ami elárul ezt-azt, például a hívónevüket valamint, hogy badass páncélt kaptak a kollégák.

 

Ha valaki idegrendszere bírja a Spoilert, akkor van némi pletyka a rend „átrendeződéséről” a következő epizódban.

A téma több mint ígéretes, sokat ki lehetne belőle hozni. Ti mit gondoltok róla?