A starwars.com volt olyan rendes és feltöltötte hivatalos adatokkal a közeledő szupermozi, a Rogue One: A Star Wars Story adatbankját. Nézzük csak:

SAW GERRERA

saw-gerrera-comparison-star-wars-187280

Klónháborús veterán, de képességeit Birodalom elleni lázadás egyik csapatának élén is tovább csiszolta. Saw sokat látott és sok mindent elvesztett a háborúk során, de megkérgesedett felszín alól néha feltör az a karizmatikus személyiség aki valaha volt. Gerrera csapatával Jedha ősi bolygóján rendezkedett be és nap-nap után küzd a Birodalom megszállása ellen. Bár egészsége már nem a régi, ez nincs hatással az elszántságára.

BODHI ROOK

Rogue One: A Star Wars Story Bodhi Rook (Riz Ahmed) Ph: Jonathan Olley �Lucasfilm LFL 2016.

Bodhi Birodalmi pilótaként kezdte a pályafutását, de kiemelkedő képességeiből most már a Lázadás profitál. Mindig praktikus de nem az a hős típus, Bodhinak minden csata előtt össze kell szedni a bátorságát, hogy harcba szálljon.

CHIRRUT ÎMWE

chirrutimwe

A mélyen spirituális Chirrut Îmwe hisz benne, hogy minden élőlényt átjár az Erő. Bár nem lát, ez nem akadályozza meg abban, hogy magasan képzett közelharcossá váljon. Bár nem Erő – érzékeny, de a szerzetes éveken át csiszolta a testét és a lelkét, hogy ezt a fizikai és mentális fegyelmet elérje.

CASSIAN ANDOR KAPITÁNY

cassianadnor

Cassain veterán Szövetségi Hírszerzés tisztje, aki tapasztalatával elnyerte a Lázadó katonák elismerését, miután minimális erőforrásból, a legkritikusabb helyzetekben is hideg fejjel tudja végrehajtani a küldetéséket.

BAZE MALBUS

Rogue One: A Star Wars Story (Jiang Wen) Ph: Film Frame ©Lucasfilm LFL

A Birodalom által elnyomott világ és egy repesz kegyetlen valósága amely igaz pragmatikus harcossá keményítette Baze Malbust. A harcos viselkedése éles kontrasztban van legjobb barátja Chirrut Îmwe személyiségével, aki morális iránytűként vezeti társa lépteit.

JYN ERSO

Rogue One: A Star Wars Story (Felicity Jones) Ph: Film Frame ©Lucasfilm LFL

Hátrahagyva kétes múltját, hogy képességeit a nagyobb jó szolgálatába állítsa, Jyn Erso az indulatos és dacos harcos, alig várja, hogy táncba hívja a Birodalmat. Eddig csak egyedül tevékenykedett, de most olyan indoka van, hogy hajlandó együttműködni a Lázadó Szövetséggel egy kétségbeesett küldetésben.

K-2SO (KAY-TUESSO)

k-2so

K-2SO Az újraprogramozott Birodalmi biztonsági driod aki most már a Szövetséghez hű és riasztó jelenlétével is garantálja a titkos Lázadó bázis védelmét. A pragmatikus robot rendkívül hatékony ügynök, aki könnyedén be tud szivárogni a legjobban őrzött Birodalmi katonai létesítményekbe is.

ORSON KRENNIC IGAZGATÓ

Rogue One: A Star Wars Story Director Krennic (Ben Mendelsohn) Ph: Jonathan Olley �Lucasfilm LFL 2016.

Mint a Fejlett Fegyverek Kutatása hivatal igazgatója, Orson a elhúzódó Halál Csillag projekt megszállottja. Kegyetlen és briliáns a hírnevét (vagy sokkal többet) kockáztatja, hogy időben leszállítsa a teljesen működőképes állomást az Uralkodónak.

SHORETROOPERS

shoretrooper

Ezek a speciális rohamosztagosokat a scarifi Birodalmi bázisra vezényelték. Feladatuk, hogy a partokon járőrözzenek, a bunkereket őrizzék és ezzel biztosítsák a Birodalmi rendet.

AT-CT LÉPEGETŐ

atact

A harci AT-AT nagyobb verziója. Az AT-CT dedikált szállító blokkal rendelkezik, ami nehéz vagy katonai rakomány szállítására teszi alkalmassá. Általában nagyobb Birodalmi építkezéséhez telepítik, mint hajógyárak, hatalmas katonai vagy tudományos komplexumok.

SCARIF

cropped-scarif

A HALÁLCSILLAG építése egy eldugott világon, Scarifon folyik. A bolygó gyönyörű tropikus nyaralóparadicsom lehetne, ha nem egy hatalmas birodalmi sereg állomásozna itt. Gigászi földterületeket téptek fel, hogy hajók és a Halálcsillag építéséhez szükséges készleteket biztosítani tudják. Mindeközben a bolygó egén egy óriási űrdokk kering, számos csillagrombolót kiszolgálva. A világot egy áttörhetetlen pajzs védi és nagyon erősen őrzött.

U-WING

uwing

Az U-szárnyú vadászgép egy jól felfegyverzett jármű amely mind csapatszállító, mind támadó eszközként is szolgálja a lázadó szövetséget. Úgy tervezték, hogy harci körülmények közt is képes legyen a csapatok célbajuttatására és légi (űr) támogatást nyújtani a számukra, a birodalom elleni akciók során.

JEDHA

jedha

Egy kis sivatagos hold amely belefagyott az állandó télbe. Jedha az otthona ez első civilizációk egyikének amely felfedezte az Erőt. Rendkívül fontos vallási szerepet töltött be a jedik idején, zarándokok ezrei látogattak a szent földre. Most a békés az utcákat a Birodalom és a Lázadás harca szabdalja.

Jó lesz ez kérem! Addig is az SWmini legyen Veletek!