openA játékipar dübörög! Ez így szokott lenni azokban a szektorokban ahol van pénz: mint a fegyver, a gyógyszer,az olaj… és a játékipar. Közeledik az új film, hasítanak a hype-rombolók, „bűn” lenne ezt nem meglovagolni. Nézzük miket kapunk a családi vagyonunkért!

Drága és Fantasztikus!

Nem akármilyen minőséget elérhető brutális áron! Tényleg odarakták magukat a fiuk, gyakorlatilag az eredeti filmessel megegyező minőségben kaphatjuk meg a kedvenceink relikviáit és tehetjük ki valami igen jól védett helyre. Természetesen aki ismeri a költségeit az igazán minőségi cosplay felszereléseknek… az is meg fog lepődni. Még Gollam is elhajítaná ezeket a Drágaságokat, ha meglátná az árcédulát.

Komoly minőséghez komoly technika dukál, következzen hát a Hogyan készült sorozat újabb darabja:

További információkért erre tessék.

A Zsivány LEGO!

Új filmhez új LEGO készletek is járnak. A dán gyár folyamatosan hozza elő a készleteket, természetes „ügyelve” arra, hogy ne szivárogjon ki semmi olyan részlet, amit ne láthattunk már a trailerben (szerencsére máshonnan is láttunk szép képeket).

Darth Vaderre várni egy kell a következő hullámig, addig be kell érjük az új járművek kockásított változataival. Megnyugtató, hogy itt az árak nem annyira elrugaszkodottak , 100 dollárnál egyik sem lesz több.

A kütyük és az swmini legyen Veletek!