A Star Wars 40. évfordulójának kapcsán rengeteg új információ került napvilágra a napokban. Úgy néz ki magasabb fokozatra kapcsolt az a bizonyos hypevonat. A StarWarsUnderworld-ös srácok ugyanis közzétettek 3+3 képet az filmhez kapcsolódó új LEGO szettekről, amik alapján ismét új információkhoz juthatunk a decemberben debütáló új részről.

Itt van mindjárt az Első Rend új lépegetője, a First Order Heavy Assault Walker. A rajongók által csak Gorilla Walkerként emlegetett új lépegetőt úgy néz ki LEGO-ként is megveheti majd a nagyérdemű és az első képek alapján nagyon morcosan néz ki. 🙂

És ne feledkezzünk meg a készlethez járó figurákról se! Ízelítőt kapunk Rey új ruhájából, láthatunk egy új Első Rendi katonát, ami a felirat tanulsága szerint a lépegető vezetője lesz és persze ott van a jó öreg Poe Dameron is aki amellett, hogy beújított magának egy új dzsekit (ha már Finn „lenyúlta”” tőle a régit), még századosi rendfokozatot is kapott.

Emlékeztek még a trailerben látható űrcsatára? Nos itt van a csak pár másodpercig látható bombázó is, ami ezek szerint a hangzatos Resistance Bomber nevet kapta.

A figurák között a kezelő személyzeten kívül megtaláljuk a szokatlan hajkölteménnyel rendelkező Amilyn Holdot is, aki az Ellenállás altengernagya lesz. Valamint ott van a már rebesgetett Paige Tico, aki a történet szerint a Kelly-Marie Tran által játszott Rose testvére.

És itt van a hajótípus, ami egyetlen valamirevaló Star Wars filmből sem hiányozhat. Az Első Rend Csillagrombolója elődeihez képest úgy néz ki erőteljes ráncfelvarráson esett át.

A készlethez járó tiszten és pilótán kívül kapunk még egy Első Rendi Rohamosztagost és egy Rohamosztagos őrmestert is. De most jön csak a finomság! Bizony az ott Snoke fővezér személyesen. Mellette meg talán BB-8 gonosz ikertestvére, BB-9E.

Jó dolog ez a LEGO, mi mindig is mondtuk 😉

Az SWMini legyen Veletek!