A rebootok korát éljük. Minden ami régen volt az jó, de lehet még jobb! Legalábbis ez az alapelv, ami vagy bejön vagy (általában) nem. SW7 sok mindent átvett a nagy elődöktől és a nagy másológép most sem áll le, mert érkeznek a Birodalom terrorfegyvereinek újabb változatai: a Gorilla lépegetők!

A Birodalom visszavág által bemutatott – katonailag teljesen indokolatlan, de igen vagányan pusztító – lépegetők visszatérnek!. Az új nevük:“First Order Heavy Assault Walkers.”  Természetesen még nagyobbak és pusztítóbbak mint az előzőek!

A MakinStarWars kémei szerint leginkább egy négy lábon sétáló gorillára hajaz, azaz tömzsi hátsó lábak és erőteljes mellsők jellemzik. A magassága hozzávetőlegesen másfélszer magasabb, mint a korábbi csenevész változatoké.  Az összhatást a lépegető „feje” teszi teljessé, amit biztosan a Warhammer 40k világából loptak és igen állatiasra sikerült. Azaz ÁLLATIRA!:)

Warhammer 40k Titán feje
Az új lépegető „arca”

Az MSW kémei még az animációt is ellesték és állításuk szerint sokkal dinamikusabb az új játékszer mozgása mint az elődé volt. Talán még haladni is tud!:) Nyilván ettől még katonailag továbbra is baromság az egész koncepció, de talán kicsit több értelme van bevetni, mint korábban.

Hamarosan megtudjuk tényleg ekkora királyság-e az új gorrila, mint aminek látszik, de addig is az SWMini legyen veletek!