hansoloDübörög a Star Wars filmgyár, a Star Wars 8 és Rogue One körül napi szinten érkeznek hírek és pletykák, de mi jön utánuk? Hát Han Solo!

Tavaly Anaheim-ben jelentette be a Disney a jövőbeli Star Wars film terveit, többek közt egy új sorozatot a Star Wars Anthology Series-t. Az új brand különálló filmek gyűjteménye lesz, azaz szakít a hagyományokkal és nem hármasával kapunk a jóból. Az első ilyen filmet talán idén kapjuk, jövőre SW 8, utána pedig jöhet a kedvenc csempészünk! Ha a pletykáknak lehet hinni, utána Boba Fett története is beköszön, de ez még nagyon képlékeny. Ami biztos: nem fogunk unatkozni! 🙂

schedule

Az új Harrison Ford

Nem könnyű feladat a színészikon utódját/elődjét megtalálni, Ford nem véletlenül jutott idáig a karrierjében. Érezte a Disney is, hogy ezt a kihívást nem veheti félvállról és komoly „tendert” futtatott a fiatal csempész szerepéért. A hosszú procedúra során volt sok jelölt, kevesebb, majd három, míg végül egy: Alden Ehrenreich. A kollégát eddig nem sorolták az A kategóriás színészek közé, de hátha meghozza neki ugyanazt a sikert a film mint az elődjének is az előző sorozat.

solo

Nincs Solo vuki nélkül, így természetesen Csubakka is szerepelni fog a produkcióban, de itt némileg könnyebb volt a válogatás, vukik ezrei állnak sorban Hollywoodban (legalábbis vuki jelmezek ezrei).

A Rendező(k)

Directors

Rögtön két rendezőt kapott a film Chris Miller és Phil Lord személyében, hogy kialakítsák a badass csempész eredettörténetét. A két úr már bizonyított a filmiparban, The Lego Movie, 21 Jump Street – A kopasz osztag és 22 Jump Street – A túlkoros osztaggal a gyerek és vígjáték fronton egész szép eredményeket értek el. Úgy érzem, itt nem lesz olyan probléma, hogy túl sötét a film és ezt – azt újra kell forgatni. Mindenesetre érdekes lesz látni, hogy meg tudják-e ugrani az egy-két (három?) nagyságrenddel nehezebb feladatot, mint a korábbi munkáik. 

„Ígérem, hogy megbirkózunk a feladattal, és megfelelő tisztelettel bánunk majd a karakterekkel, akik nekünk is oly sokat jelentenek. „

Az írók

Writers

Apa és fia Lawrence és Jon Kasdan fogja közösen uralni a galaxist, vagy legalábbis a történetét megírni és egy új Han Solot kialakítani. Az „öreg” Kasdan nem csak társírója volt a Star Wars: Az ébredő Erőnek, de olyan „noname” filmek kötődnek hozzá, mint A Birodalom visszavág, vagy A jedi visszatér és Az elveszett frigyláda fosztogatói. Azt hiszem elmondhatjuk, hogy viszonylag jól ismeri Han Solo és Harrison Ford karakterét.