Ma megkaptuk végre a február 21-én induló Clone Wars utolsó, hetedik évadának a hivatalos előzetesét.

Ha esetleg nem láttátok még, akkor itt van 😉

Lesz itt minden, ami szem-szájnak ingere… Csata a Mandaloreon, Ahsoka-Maul párbaj, sőt nagyon úgy tűnik, hogy egy régi ismerőst is viszontláthatunk fiatal korában.

Az előzetes egyik rövid bevágásában éppen egy tanácskozást látunk egy holo asztal körül, aholis hologramként feltűnik egy Jedi mester nő és mellette fiatal tanítványa is. Ha jobban megnézzük a képet, akkor észrevehetjük, hogy nagy valószínűséggel Depa Billaba mester és padawanja Caleb Dume látható – akit a Lázadók sorozatban Kanan Jarrusként ismertünk meg.

Ahogy azt a még 2015-ben kiadott Marvel képregényből, a Kanan-ből megtudhattuk, Caleb azaz Kanan életét Billaba mester mentette meg a 66-os parancs kiadása után. Utasította a fiút, hogy meneküljön el, míg ő hátramaradt és feltartóztatta az ellenük forduló klónokat.

Nem eget rengetően hatalmas sztori szál lesz ez a történet szempontjából (bár egy kicsit azért reménykedünk benne, hogy igen…), de pontosan ezért szeretjük David Filonit és várjuk epekedve az utolsó évadot. Az ilyen kis apró, de Nekünk, rajongók számára fontos és kedves részletekért!

Már nem kell sokat várni… addig is az SWMini legyen Veletek!