Ahogy azt mindannyian tudjuk, kedvenc csempészünk körülbelül annyira Erő-érzékeny, mint egy kő. Azonban ahogyan az Az Ébredő Erőből is kiderül életpályáját viszont eléggé befolyásolja ez a „mindent átszövő misztikus humbug”. Egy új pletyka szerint elképzelhető viszont, hogy már jóval a Luke-al és Obi-wannal történt találkozása előtt kapcsolatba kerülhetett egy Erő-érzékeny egyénnel.

A nagymúltú Making Star Wars oldal adta hírül, hogy a honlap főszerkesztője, Jason Ward az orlandoi Star Wars Celebrationön összefutott egy rejtélyes forrással, aki egy új „fontosabb karakterről” beszélt neki a készülő Han Solo film kapcsán. Ward állítása szerint az új szereplő neve Dryden Vos lesz és „nagy szerepet” fog játszani a film cselekményében.

Természetesen a fanatikus rajongók fantáziája egyből beindult a hír hallatán. Mi van akkor, ha ez a rejtélyes figura ugyanúgy felvett egy álnevet, ahogyan azt Obi-wan „Ben” Kenobi tette. Lehetséges, hogy a sokak által kedvelt Quinlan Vosról lenne szó?

Quinlan Vos számtalan képregényben és könyvben szerepelt, valamint A Klónok háborúja sorozatban is többször tiszteletét tette. A nem éppen tradicionális gondolkodású Jedi-lovag a Köztársaság kémeként beépült a Szeparatisták mozgalmába, hogy belülről segítse a Köztársaság erőit a mozgalom elleni harcban.

Quinlan Vos és Han Solo találkozása

Újabb érdekesség, hogy a Star Wars Tales 11. részében (bár ez a képregény sorozat sajnos nem számít a hivatalos kánon részének) Quinlan Vos valóban találkozott a tinédzser korú Han Soloval. Meglepő színfoltja lenne a Solo-filmnek ha egy újabb „legendás” esemény kerülhetne bele a hivatalos történetbe. Természetesen a Lucasfilm egyenlőre még nem nyilatkozott a pletykákkal kapcsolatosan, így egyenlőre csak találgathatunk, hogy ki is az a Dryden (vagy Quinlan) Vos.

Reméljük a legjobbakat 😉

Addig is az SWMini legyen Veletek! 😉

(forrás: Making Star Wars )