Szeretettel hívunk minden Star Wars rajongót, akinek a vérében a midikloriánok és az írás szeretete egyaránt a Naprendszerünk határain túlra mutat! Hívjuk őket, hogy ha kedvük tartja, akkor keltsék életre saját nézőpontjukból azt a messzi – messzi galaxist!

Örömmel hirdetjük meg az első SWmini novellapályázatot!

il_570xn-689053798_a07c

A feladat:

A Star Wars univerzumában játszódva, írjatok egy novellát, melynek a címe adott.

Az utolsó szállítmány

A cím mögé azonban olyan történetet kerekítetek, azokkal szereplőkkel és abban az időszeletben, amelyben csak szeretnétek! A pályaművek terjedelme (szóközökkel együtt) minimum 5000 maximum 20 000 karakter lehet. Egy szerző, csak egy novellával nevezhet, viszont társszerzőséget is elfogadunk.

A pályaműveket szakmai zsűri fogja elbírálni (Kleinheincz Csilla, Raon valamint A Sáska). Minden pályázó a zsűritől írásos értékelést kap.

Az írások beérkezésének határideje 2016. november 22.

Eredményhírdetés 2016. december 22.

Nevezési díj nincs!

A pályázat jeligés. A leveleket pedig a contact kukac swmini pont hu email címre várjuk. Az írásokat RTF formátumban küldjétek el, a fent megadott e-mail címre. Egy külön *.rtf állományban szerepeljen az író polgári neve, címe, elérhetőségei, valamint két nyilatkozat.

Az első nyilatkozat arról, hogy írása weboldalunkon megjelenhet a második pedig arról, hogy az írás az ő (vagy társszerző esetén) szellemi tulajdona vagy tulajdonuk.

Pl:.  „Star Wars” jeligével érkező történet esetén az elektronikus levélnek az alábbi két fájlt kell tartalmaznia.

A „starwars.rtf” -et. Ez tartalmazza a novellát,  és egy jelige.rtf amely az író vagy írók adatait, valamint a szükséges nyilatkozatait foglalja magában.

Díjazás:

I. díj: 6000 Ft értékű GEEKhub vásárlási kupon

II. díj: 3000 Ft értékű GEEKhub vásárlási kupon

III. díj: 1500 Ft értékű GEEKhub vásárlási kupon

A díjazott művek megjelennek az swmini.hu weboldalon a pályázat lezárását, valamint az eredményhirdetést követően. A nem díjazott, de a honlapon megjelenésre alkalmas novellák közönségszavazáson vehetnek részt, amennyiben a szerző engedélyezte a megjelenést. A közönségdíjas novella szerzője szintén 1500 Ft értékű GEEKhub vásárlási kupont nyer.

Az SWmini fenntartja magának a jogot, hogy a helyezéseket ne ossza ki, ha nem talál arra érdemes művet a novellák között, vagy megosztottan díjazzon.

Írásra fel, az Erő legyen veletek! 🙂

 

 

 

1 hozzászólás