re1

Talán két hónapja röppent fel a hír, hogy újraforgatásra rántják össze a Zsivány Egyes szereplőit. A hír hallatán többen azonnal élelmiszer-halmozásba kezdtek, több site Star Wars világvégét hirdetett és megjelentek a Pokemonok!  Mindezek ellenére a decemberi dátum mégsem akart változni, a Rogue One jön, akárcsak a Télapó/Mikulás!

Mads Mikkelsen-t,a Halálcsillag egyik tervezőjét kapta el a  Digital Spy és tett fel néhány kérdést a filmmel kapcsolatban:

DS: Te is részt veszel a Rogue One újraforgatásán?

Mikkelsen: Igen, én is. Hamarosan végzünk, szerintem már csak pár nap. 

DS: Elég felkavarhatta az életed, gondolom nem számítottál rá. 

Mikkelsen: Nem, ez normális. Egy ilyen nagy produkcióban amikben részt vettem mindig visszahívtak egy kis utómunkára. Ha valamin változtatni akarnak, mert jó lett de kicsit másképpen kéne vagy új tartalmat akarnak hozzáadni. Ez teljesen normális nagy filmeknél ahol nagyon odafigyelnek a részletekre is.

DS: Már fiatalabb korodban is Star Wars fan voltál?

Mikkelsen: Most az vagyok, de nem, én Bruce Lee-n és a hasonló dolgokon nevelkedtem. Sosem néztem Star Wars vagy James Bond filmeket így ezek csak később érkeztek meg az életembe. 

DS: Milyen együtt dolgozni Gareth Edwards rendezővel?

Mikkelsen: Csodálatos! Nagyon egyszerűvé teszi, hogy ténylegesen beleéljem magam a szituációkba, elfelejtve, hogy nincsenek szörnyek, úrhajók vagy bolygók. 

Már csak pár hónap és meglátjuk mennyire sikerült jól a nyári utómunka. Addig is az SWMini legyen veletek és egy kép a hivatalos oldalról Boodhi Rook-ról!