4-max-rockatansky-mad-max-fury-road-1441734046

Tom Hardy, mint rohamosztagos? Úgy néz ki a fel-felröppenő pletykák igazak és a Mad Max sztárja valóban szerepelni fog a Star Wars VIII-ban. Hardy  a James Bond filmek mostani top ügynökének, Daniel Craignek a nyomdokaiba lép és rohamosztagos páncélt húz. Így a korábbi híresztelésekkel ellentétben – amikről mi is beszámoltunk –  nem Boba Fettként, hanem mint az Első Rend katonája tűnik fel az új részben. Bothan ügynökeink szerint ez a következőképpen nézhet majd ki:

… SPOILER…

  • A Hardy által alakított rohamosztagos észreveszi Finnt, aki épp egy  titkos küldetést hajt végre.
  • Az álruhás FN-2178 halálra rémül, amikor a másik mögé lép és barátian rápaskol a hátsó felére.
  • Mint kiderül, FN-Hardy még a rohamosztagos-kiképzésről emlékszik Finnre és gratulál neki az előléptetéséhez. Hardy karaktere ugyanis úgy gondolja, hogy az Ellenállásba beépített ügynökként szolgálja Finn, Snoke Legfőbb Vezért és az Első Rendet.

A komikus jelenetből egy nagyon lényeges információt tudunk meg. Azok a rohamosztagosok, akik tisztában voltak Finn dezertálásával valószínűleg a Starkiller bázis felrobbanásánál odavesztek. Kylo Renék pedig úgy döntöttek nem közlik az Első Rend tagjaival, hogy az egyikük elárulta őket. Valószínűleg attól tartván, hogy ez esetleg tömeges dezertációhoz vezetne a katonák között. Legalábbis ezekből az elhintett információmorzsából erre lehet következtetni.

A lényeg, hogy Tom Hardy és a Star Wars együtt csak jó lehet!

Várós az az EP8… 😉

Az SWmini legyen Veletek 🙂

forrás: express.co.uk