promo3

Már két kezemen meg tudom számolni hány nap van hátra a STAR WARS NIGHT-ig: 8 (azaz nyolc)! Talán nem kell karbonitba fagyasztani, hogy kibírjam addig, bár ha ránézek a ropogósan érkezett programra… finom lesz! (A BarCraft 1 egy pékség volt anno, mi mást csinálhatnának ott mint ropogósat és finomat!:))

Nehéz lesz a választás! A Barcraf 1-ben a Csillagok Háborúja Jelmezes Rajongói klub és a Cosfighters jóvoltából, a Világos oldal elitje, a galaxis legjobb Halálcsillag robbantó pilótái és csempészei, valamint  a legbölcsebb jedii gyűlnek össze, hogy talán sosemvolt múlt történeteiről regéljenek (és közös fényképeket készíthessenek). Mindeközben a konzolokon és az asztalokon is dübörögni fog a hamisítatlan Star Wars élmény, és ne féljünk próbára tenni tudásunkat, mert nyerhetünk ezt-azt a Gigabyte, Loxton és az swmini felajánlásával!

Mindeközben a Barcraft 2 bázisán csapnak galaktikus találkozót a sötét oldal prominens képviselői, sithek, rohamosztgosok és fejvadászok veszik birtokba a helyszínt május 4 estéjén, hogy a rajongóikkal találkozhassanak. Ha túl vagyunk a kötelező fotókon, irány a vitrinek, hogy átnyálazzuk magunkat a Star Wars játékok és makettek krémjén, majd választhatunk, hogy a high-end PC-ken, esetleg a konzolokon tesszük próbára a tudásunkat, vagy bevállalunk egy élet-halálra menő ütközetet a Halálcsillag felett, azaz az egyik asztalon valamelyik táblajátékkal. Az éjszaka közeledtével a GameStar csapata itt is megszondázza a tudásotokat, hogy számtalan ajándékot tudjon kiosztani.

Hogy még „csillagosabb” legyen a hangulat, a galaxis legmenőbb koktéljait szürcsölgetjük mindkét helyszínen, amiket kár lenne kihagyni!

Nehéz a választás, jó lenne mindkét helyen ott lenni, hiszen egy igazi jedi vagy sith mind két oldal erejét és gyengeségét ismeri. Végig kell járni „Az Erő útját”! De erről hamarosan…

Ne feledd! Május 4, az erő lesz Velünk!

Az Esemény facebook oldalához ITT tudsz csatlakozni!

eventProgram