ro2

Már csak 252 nap és itt az új film! Lassan indul a hype vonat a trailerrel és sok apró hírrel, mi pedig segítünk, hogy ne maradjatok le!

Ma reggel ki is röppent az első ízelítő, ami valójában az első kis (teaser) trailer előzetese (azaz az előzetes előzetese). Na de nem húzom az időt itt vannak a Shadow trooperek és a kis „filmünk” (Tessék kapaszkodni!):

UPDATE: Bagi Leventének hála itt a magyar felirat is!

És a pletykák

Ha valaki lemaradt az eddigi hírekről, van nekünk egy jó kis háborús sztori Vaderrel és számtalan érdekes karakterrel, mint Tarkin, egy robot és Boba fejvadász. De azóta jöttek legújabb hírek és pletykák (ezeket tessék fenntartással kezelni)!

Biggs, aki mégsem Biggs?

Diego Luna Rogue One

Biggs azaz Diego Luna’s karaktere jó példa arra, hogy miként formálódik a „nem hiteles információ”. A legújabb verzió szerint, akit játszik az nem más mint Cassein Willix (ez lenne a film béli neve)! Biggs Will Felicity Jones karakterével „Jynnel” szivárognak be a szenátusba és lopják el a Halálcsillag terveit. A hölgy birodalmi tüzérnek, míg Will magas rangú tisztnek álcázza magát.

Az X-wingeket lelövik, ugye?

Igen. Legalábbis ezt az egyet, ugyanis a forgatást megleső MakingStarWars kémek szerint le kell zuhannia valahol egy kisvárosban vagy környékén. Hogy a túlélő dolga ne legyen egyszerű, a roncs körül két fejvadásznak tetsző alakot és egy csapat rohamosztagost azonosítottak a rajongók. Az keresztszárnyú nem a klasszikus színekkel van festve, hanem a sötét hangulathoz illő fekete csíkozást kapott. Ez eddig nem olyan nagy szám, ám az már érdekesebb, hogy a helyszín Mos Espa-ra (tatooni város) hasonlít leginkább, és nagyban összevág a korábbi helyszínen lőtt fotókkal.

r1

Ha az új trailerben a hátteret nézzük nem lesz valami nagyon ismerős nekünk? Ugye, hogy egy lepárologtató az, az új fekete barátaink mögött! Ugyanilyenekkel dolgozott Luke a Tatooinon is, bár ott kevés zöld területet lehetett látni. Azért vannak darabok, ami összepasszolnak. Meglátjuk.

Az a bizonyos Tank

A szerencsés kiszivárogtató, aki közreműködött a forgatáson, az X-wingen túl egy másik járművel is megismerkedett, konkrétan egy antigrav lebegő tankkal. Ez némileg szokatlan az eredeti trilógiában látott birodalmi járművekhez képest, de aki figyeli a Rebels sorozatot, vagy nem csukott szemmel nézte az előzménytrilógiát, nem lesz teljesen idegen a megoldás.
Ha minden igaz, ez a tank ugyanazon az úton korzózott fel-alá, amelyhez közel a fent említett keresztszárnyú lezuhan. Kapunk hozzájuk egy új pilótát (rohamosztagos variánst?), amely erősen hajaz a concept artokban előre vetített elképzeléshez és valahogy így néz ki:Hover-Tank-Star-Wars-The-Force-Awakens

Várjunk csak, de hisz a teaserben is ilyesmi illegeti magát! Talán nem teljesen alaptalanok a pletykák!:)

A kis Zsivány

Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet, tette közzé a Forum Hungary. Azaz ez lesz a hivatalos magyar címe a decemberben mozikba kerülő alkotásnak. Jegyezzétek meg, nehogy véletlenül rossz filmre üljetek be!
Az SWMINI legyen veletek! 😉

Comments are closed.