ai.jpg

Közeleg a Tél! Na jó, valójában még csak az ősz érkezik, de ami a fontosabb, hogy vele együtt a játékszezon is! Ideje lerúgni a strandpapucsot és leporolni a TIE vadászokat és keresztszárnyúakat!

Egyre gyakoribbak lesznek az „ellenfelet keresek” postok a facebookon, és a barátaink is többet fognak nyaggatni, hogy ki kéne próbálni az új buildet, gépet vagy bármit. Milyen jó lenne ha a munkahelyi szabad perceinkben meg tudnánk nézni, hogyan teljesít a legújabb ötletünk. Az sem lenne baj, ha vásárlás előtt is tudnánk tesztelni, hogy érdemes-e beruházni a kiszemelt gépbe.

Itt a megoldás, használjon robotbarátot X-Wing szimulátort!

Lelkes társaság létrehozott egy nyílt forráskódú projektet az X-Wings Squadron Benchmark-ot, amivel nem csak a kötelékünket állíthatjuk össze, de egymásnak is engedhetjük, akár haverral hotseat-ben vagy csak egyedül, simán mindkét felet irányítva. Ezt persze a VASSAL programmal is megtehetnénk (már ha letesszük a szükséges pilóta vizsgát), de Ez valami más, valami több! Ez a program saját intelligenciával (nyomokban) rendelkezik! Ha magányos óráinkban még magunkkal sincs kedvünk játszani, akkor a gép ellen is tesztelhetjük a buildünket, igaz az övét is nekünk kell összerakni.

A program néhol még bugos, és néhány fejlesztés még nincs benne, de talán pár percet megér az életünkből.

Erre csekkoljátok.