Ahogy azt már a The Hollywood Reporter is hírül adta, a Star Wars egyenlőre cím nélküli IX. epizódjának rendezője Colin Trevorrow találkozott a Lucasfilm elnökével Kathleen Kennedyvel, hogy tárgyalásokat folytassanak Leia Organa tábornok filmbéli sorsát illetően, miután sajnálatos módon decemberben hirtelen elhunyt a karaktert megformáló Carrie Fisher színésznő.

1483715513Star_Wars_Carrie

Ugyan az eredeti trilógia főszereplői már átadták a stafétabotot a fiatalabb generációnak, Organa tábornok mégis kulcsszerepet játszott volna a széria következő részeiben. Két olyan forgatókönyv-részlet is napvilágot látott amelyekről ugyan nem lehet tudni, hogy a decemberben érkező VIII. epizódban vagy pedig a 2019-ben debütáló IX.-ben lettek volna benne.

A két kiszivárgott jelenet egyikében Leia újra találkozott volna száműzetésbe vonult testvérével, Luke-al (Mark Hamill). A másodikban pedig fiával, Kylo Rennel (Adam Driver) került volna újra kapcsolatba, ami a történtekből kiindulva (Ren hidegvérrel megölt saját édesapját Han Solo-t), nem éppen egy idillikus családi összeborulást vizionált. Sőt, talán ez lehetett volna (talán lesz is) a Star Wars franchise legnyomasztóbb és legfájdalmasabb jelenete.

Vajon Kylo ugyanolyan sorsot szán édesanyjának is, mint Solonak? Esetleg végre kiderül Leiáról is, hogy Erő-érzékeny (ami már kiderült egyébként, bár ezek szerint az amerikai kollégának még nem volt elég tiszta a dolog 🙂 )  és jól elnáspángolja a kicsi fiát?

Egy biztos, minden kiderül a maga idejében…

Addig is az SWmini legyen Veletek! 😉

(forrás: epicstream )

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Leia igenis erő-érzékeny. Ez kiderült a SW V. (The empire strikes back – A birodalom visszavág) végén amikor érezte, hogy vissza kell menniük a Falconnal Luke-ért. Legalábbis én ezt a jelenetet így értelmeztem.