Korábban már írtunk erről, de most megerősítést nyert, hogy a méltán elismert Dán színész milyen szerepet játszik a filmben. Nem volt nehéz dolgunk, mert a Sky News vele készített interjújában kikotyogta A Titkot! 😀 Innentől csak saját felelősségre tessék tovább haladni. 🙂

SPOLER ALERT!!!

CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE OLVASD TOVÁBB!!!

MI, SZÓLTUNK! 🙂

Azzal kapcsolatban, hogy milyen érzésekkel vágott neki a forgatásnak, így nyilatkozott:

“A LITTLE SCARED, I WASN’T SURE WHETHER I WAS WEARING A STORMTROOPER OUTFIT OR ANYTHING LIKE THAT. I WAS SURE I COULD FIT INTO THAT, AT THAT POINT. I READ THE SCRIPT, IT WAS VERY BEAUTIFUL. FELICITY PLAYING THIS LOVELY, STRONG WOMAN. I PLAY HER… FATHER. THAT’S TOO MUCH, I’M SORRY,” SAID MIKKELSEN.

„Egy kicsit paráztam, mivel még sosem viseltem Stormtrooper páncélt, de még hasonlót sem. Biztos voltam benne, hogy a film kedvéért simán felvenném. Elolvastam a forgatókönyvet és egyszerűen csodálatosnak tartom. Felicity játsza ezt az erős és szeretetreméltó nőt és én az ő apját alakítom majd a filmben. Hopp, ez kicsit sok volt…”

Most ez mi a túrót jelenthet. Jyn Erso apja most, hős vagy gonosztevő?

Itt láthatjátok a teljes interút:

Olyan találgatások is szárnyra kaptak, hogy Mikkelsen lesz az a tudós, aki végül kiszivárogtatja a Birodalom új szuperfegyverének terveit a Lázadóknak. A sztori szerint részt vesz a Geonosiai Halálcsillag projektben. A karakter afféle Oppenheimer típusú figura, aki ráébred arra, hogy amit alkotnak világokat fog elpusztítani. ( „Én lettem a halál, a világok pusztítója” – Oppenheimer) És az egyetlen jó dolgot teszi, amit csak tehet; segít a lányának, hogy beteljesítse a küldetését.

A Zsivány Egyest Gareth Edwards rendezi, jelentősebb szerepekben (akiről eddig tudunk) Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donni Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk (motion capture figurának adja a „lelkét”) és Riz Ahmed.

Kathleen Kennedy, a Lucasfilm Elnöke úgy nyilatkozott a filmről, hogy a Rogue One az Új Remény előtti időkbe kalauzolja a nézőket. Rengeteg már ismert elem jön majd szembe a filmeposz világának ismerőivel, de ezt egy másik megközelítésből teszi, mint az eddigi alkotások. Most a hétköznapi emberek szemével látjuk a háborút és éljük át a történéseket. Ez a film ismét az az esszenciális és  hamisítatlan Star Wars lesz, amelyet minden rajongó vár. Hozzátette, hogy Gareth rendkívül tehetséges és innovatív rendező és rendkívül izgatott, hogy vele dolgozhat együtt. A stáb, akit forgatásra kiválogatott pedig egyszerűen különleges emberekből áll. Nos, a próféta szóljon belőle…

December majd minden kiderül!

Addig is az SWmini legyen Veletek! 🙂

Comments are closed.