Stormtrooper-Legion-675x1024

Tavaly január óta fut a Marvel Star Wars képregénysorozata, amely az eredeti Star Wars trilógia főhőseinek (Luke, Han, Leia) történetét dolgozza fel az Új Remény és a Birodalom Visszavág között. A Jason Aaron által írt, és John Cassaday által rajzolt sorozat új (4.) felvonásában, amely a Harbinger Utolsó Útja (Last Flight of the Harbinger) címet kapta, hőseinknek egy 7 fős elit rohamosztagos csapattal kell szembeszállniuk. A hivatalos Star Wars oldal szerint rohamosztagosoknak lesz egy kis cameo szerepük a 3. felvonás – a Lázadó Börtön (Rebel Jail) -, utolsó részében, amely  júniusban fog megjelenni, mielőtt megkapják a saját előzménysztorijukat az új felvonásban.

De nézzük is meg a nyilvánosságra került Concept Art-okat, mielőtt tovább megyünk!

Az Őrmester, a Felderítő és a Mesterlövész

Sarge-Scout-Sniper-768x497

A Technikus és a Robbantási szakértő

Tech-Demolition-Designs-768x497

A Páncélököl és a Pilóta

Bazooka-Pilot-768x497

Érzitek már a bizsergést? Személyes kedvencem a Tech és a Pilot, de mindegyik karakter megér önmagában egy alapos tanulmányozást.

Ha minden igaz a csapat vezetőjével, Kreel őrmesterrel már találkozhattunk Leszámolás a Csempészek Holdján (Showdown On The Smuggler’s Moon) című szintén Jason Aaron által fémjelzett képregényben, ahol beépült birodalmi ügynökként dolgozott Grakkus a Huttnak. Kreel képezte Luke-ot, hogy életben maradjon amíg a birodalomnak sikerül élve elfognia, bár a terve nem egészen úgy sült el, mint ahogy tervezte.

Kreel

Azért megjegyezném, hogy a rohamosztagos aki fénykarddal kenterbe veri Luke-ot már önmagában is elég figyelemre méltó, nemhogy még egy csapat látványos vérprofi specialista társaságában. Kreel, és kis csapata történetének első angol nyelvű megjelenése júliusban lesz, addig is kitartást és az SWMINI legyen veletek!