Legalábbis a Star Wars: Rouge One -ba mindenképp. Ahogy a marketing anyagokat ügyesen zúdította szivárogtatta a Star Wars: Ébredő Erő kapcsán a Disney, sokunknak hiányoztak a régi vasak. Mert hiába kaptunk az új Rohamosztagosokból, TIE/Fo gépekből, a dögös T-70-es űrfölény vadászokból. Hiába ömlött a sok látványterv, fegyverekről, szereplőkről, helyszínekről. Egyszerűen vágytuk megpillantani a régi ismerősöket.

Nem. Ez nem az, a régen minden jobb volt érzés, csak az az édesbús nosztalgia, ahogy a Zsivány-kanyonban suhanva lövöldöztünk kőcséri patkányokra, napcserzette arcunkat forró szél simogatta és vágyakozva terveztük, hogy irány az Akadémia, onnan pedig egy X-szárnyú pilótafülkéje.

star-wars-original-trilogy-x-wing-art.jpg

Nos, akinek hiányzik az eredeti trilógia atmoszférája és az óvodában is egy T-65-ös volt a jele, az most nyugodjon meg, mert a vászonra visszatérnek a régi cuccok. És ha nem is a hatlövetű, de újra szól az E-Web. Feldübörögnek a hajtóművek és ismét láthatjuk repülni gyermekkorunk legharapósabb vadászgépét, a T-65-öst. Halkan jegyezem meg, hogy a TIE/Ln -t is. 😉

És hogy a korábban már megismert madárkák mellett legyen az újdonság varázsával érkező, azt csicsergik a különféle szakarcok, hogy az olyan kultikus vasak elődei is láthatóak lesznek a vásznon, mint az Y-szárnyú, a TIE-vadász és az AT-AT lépegető prototípusai/korábbi verziói. Valamint felbukkannak a filmben olyan jófiúk, mint a Death Trooper -ek és mindannyiunk kedvenc nagyapja, Darth Vader is.

Időközben a Netre felkerült pár mobillal elkövetett készült fotó is, a Rouge One egyes jelmezeiről és a theochrafting gépezet sem tétlenkedett, amit ez a video is ékesen bizonyít.

A jelmezek miatt itt sem lehet okunk panaszra. A képek minőségért pedig elnézést kérek, a felelősök azóta már a Hoth-on gyártanak jégkockát.

Mint ezt már egy korábbi fotón is láthattuk, ezeket a jelmezek Diego Luna, Felicity Jones és Donnie Yen öltötte magára.

qhqn2jjsgfcczawy6czw_star-wars-rogue-one-cast.jpg

Idén decemberben, már pontosabb lesz a kép! 😉

Addig is, a Blog legyen Veletek! 😉

forrás: http://pulse.therpf.com/, joblo.com, insidethemagic.net