Legalábbis megdöbbentő hasonlóságot véltünk felfedezni jó pár SWToR-os karakter és a nemrég megjelent Age of Republic – General Grievous képregényben látható Jedi szobrok között.

A rövid történet szerint Grievous tábornok felfedez egy ősi Jedi templomot a Ledeve bolygón (miután nemes egyszerűséggel lemészárol egy Jedi párost- mestert és padawanját).

A templom termeit járva szembetalálja magát több olyan ősi Jedi szoborral, amiket a régmúlt idők nagy mestereinek állítottak. Bár egyelőre sehol nem találtunk hivatalos megerősítést, de a képeken látható alakok megdöbbentő hasonlóságot mutatnak a mai napig népszerű, Star Wars: The Old Republic MMORPG karaktereivel.

A két karakter nem más, mint Ven Zallow és Kao Cen Darach Jedi Mester, akik a Régi Köztársaság idejében éltek és mindketten Darth Malgus keze által váltak eggyé az Erővel.

A képregény sztoriját természetesen nem akarjuk elspoilerezni Nektek, ettől függetlenül jó látni, hogy egyre több, eddig csak a Legendákban szereplő karakter kerül vissza a hivatalos kánonba.

Az SWMini legyen Veletek továbbra is! 😉