Mint azt korábban olvashattátok a július 24.-én megjelenő, a Timothy Zahn-féle új Thrawn sorozat második kötete – amely a keresztségben a Thrawn: Alliances címet kapta – visszarepít minket a Klón Háborúk idejébe, amikor a Birodalom-szerte rettegett Vader nagyúr még a másik oldalon, Jedi lovagként építgette karrierjét. A zseniális taktikai érzékkel megáldott, hírhedt Thrawn admirális pedig még a Chiss Birodalmat szolgálta.

Ahogy arról korábban is írtunk, egy mentőakció során fog összefutni ember és chiss és most már azt is tudjuk, hogy kinek a megmentéséről fog szólni az akció. Ki más lehetne az mint a Naboo bolygó korábbi királynője, a Galaktikus Szenátus tagja és Anakin szerelme, Padmé Amidala Naberié, aki egy régi barát eltűnése miatt indított egyszemélyes misszió során kerül bajba.

Padmét a nyomozás a Batuu bolygóra viszi, ami ha minden igaz ugyanaz a planéta, aminek kis szegletét a rajongók is megismerhetik nemsokára az épülő Star Wars témájú Disney kalandparkban.

Ennek örömére kaptunk is egy jó kis posztert a Barnes & Nobles kiadótól beszerezhető exkluzív kiadás mellé, amin Amidala szenátornő látható, a már említett bolygó egyik városának utcáján. 😉

Mi ez, ha nem rejtett marketing? 😀 Ha minden jól megy, mi egyszerű földi halandók is ugyanazokat az utcákat róhatjuk majd, amiket kedvenceink a Messzi-messzi Galaxisból.

Az SWMini legyen Veletek! 😉