sw1

Épphogy próbáljuk összeszedni az állunk a Zsivány Egyes premierje után, de a szemünk sarkából már érzékeljük: Még, sok Star Wars film közeleg! Vegyük sorra mik is ezek:

Star Wars: Epizód 8

Premier: December 15, 2017

sw1b

A mozikban egyértelműen sikert aratott, a szerkesztőségben vegyes érzelmeket kiváltott Star Wars 7. epizód befejezése is a következő részt készítette elő. Luke Skywalker visszatért a vászonra, hogy ismét rendet tegyen a galaxisban, vagy ha nem is ő akkor az új tanítványa Rey. Rian Johnson elmeséli nekünk, hogy miként folytatódik az Első Rend és a Köztársaság küzdelme. Erre fáradj a Star Wars 8 infokért.

Han Solo mozi

Premier: Május 25, 2018

sw2

Han Solo külön filmmel érkezik a Star Wars univerzumába!  Alden Ehrenreich kapta a lehetőséget, hogy eljátssza a fiatal csempészt és megpróbáljon Harrison Ford nyomdokaiba lépni. A filmmel megint a múltba ugrunk, így ha valaki elveszett az előzmény utózmányának köztes epizódjainak tengerében, akkor ez a film sem fog segíteni. Minden amit a filmről tudunk!

Star Wars: Epizód 9

Premier: May 23, 2019

sw3

Mivel a 8. rész is épphogy csak faragják, így a 9.-ről alig tudunk valamit. Colin Trevorrow (Jurrasic World) az a szerencsés aki befejezheti Finn, Rey és Kylo kalandjait. Egyenlőre csak Mark Hammill aki várhatólag ide is visszatér (dehogy szellemként vagy élve…) a többiek kilétét még az idő homálya fedi.

Névtelen Star Wars film

Premier: 2020

sw4

A Zsivány Egyes sikere biztosan megerősítette a Disney-t, hogy ebbe a vonalba is érdemes befektetni. A  CEO Bob Iger több helyen is megerősítette, hogy folynak egy harmadik önálló történet előkészülete is. Nemhogy a témát, de a rajta dolgozó személyek (beleértve az írót) kiléte is titok.

2021 és tovább!

Premier: 2021

7963202620

Hogy lesz-e még film 2020 után? Szinte biztos… sőt! A fent említett Bob Iger csak ennyit mondott:

„Tegnap egy meetingen Kathy Keneddy-vel átbeszéltük — nos áttekintettük — a Star Wars filmek terveit 2020-ig. Több mozink is előkészületben van és elkezdtünk egyeztetni a 2021-ről és a következő évekről”

Egy a lényeg: Áradjon a fűszer!:)

Az Swmini és az új filmek legyenek Velünk!