ach0

Ahogy már írtunk róla folynak az előkészületek Írországban, és úgy néz ki az utolsó „fogaskerék” is a gépezetbe került: megérkeztek a színészek!

Figyelem! A képek erős SPOILER-t tartalmaznak, így csak saját felelősségre fogyasszátok!

A Belfast Telegraph fotósai várták a kedvenc sztárjainkat a reptéren, ami önmagában is jó dolog, de nem lenne nagy hír, ha nem gondolnánk végig mit jelentenek az érkező színészek! Írország adja a helyszínét Luke száműzetésének, az Ahch-to bolygó sziklás szigeteinek.  Mark Hamill logikus, hogy érkezik, ahogy Daisy Ridley sem nagy meglepetés, hiszen ők ketten zárták az előző filmet. Na de van itt még valaki…

ADAM DRIVER!

Bizony! Kylo Ren is tiszteletét teszi ezen a távoli helyen! Nem lesz annyira egyszerű az a kiképzés. Persze elképzelhető, ahogy Darth Vader „előugrott” a fából Dagobah-n, úgy Kylo is Rey sötét oldalát testesíti majd meg a gyakorlatok során, de remélem ezúttal messzebb rugaszkodunk az előző trilógiától és egy látványos családi találkozó lesz a vége! Ki tudja?

A kalyibák

Korábban már benézhettünk Luke új otthonába, de azóta látványosan fejlődött a „falu”!

Az az Ezeréves

A stúdióban már szépen megépült ez az „ócskavas”, de a helyszínre is „odavárták” a lelkes munkások. Valljuk be, szívesen megnéznénk közelebbről is.

Mivel a forgatás várhatólag 3-4 hétig tart, így számíthattok még néhány érdekességre. Az Erő, a képek és az swmini legyen Veletek!

Comments are closed.