1

2016 Május 4. 17:00! Már csak néhány óra választ el minket ettől a kiemelt pillanattól! Miért is olyan fontos ez a nap/óra/perc? Mert Oldalt kell válassz!

Mire is számíthatunk?

BarCraft 1 geek-holdján a lázadók titkos bázisán gyűlnek a Világos oldal erői! Csillagok Háborúja Jelmezes Klub, a Star Wars Klub és a Cosfighters pilótái, csempészei, hercegnői, jedii és robotjai húzzák meg magukat a kétszintes helyszínen és várják a szimpatizánsokat, hogy (minimum) egy közös fotó erejéig éltessék a Star Wars világát!

sw3

Ha túl vagytok a „kötelező” fotókon, érdemes a pultot is körbejárni, hogy a speciálisan erre az alkalomra készített koktélokkal is megismerkedj. Ha már úgy is erre jársz, vedd fel a küldetésed és kezdj bele az Erő útjába!

Az emeletre tévedve számíts rá, hogy X-Wingek kicsiny csapata húz majd el a fejed mellet, amelyek a gonosz TIE vadászok hadaival küzdenek az asztalon. Segíts nekik és döntsd el a csatát! De ha a galaxist szeretnéd megtisztítani a gonosztól ezt is megteheted a Star Wars LCG (kártyajáték) formájában!

sw10

Ha inkább a digitális fény felé vágyódsz, akkor sem fogsz csalódni, mert Jedi Knight és Battlefront vár a gépek mélyén!

Programok kavalkádja közben vár téged a 19:00-kor kvíz az swmini, Loxton és GigaByte nyereményeivel. Pár kérdést csak megér egy X-wing-et?

sw33

Mindeközben a sötét erők gyülekeznek a BarCraft 2-ben. A fent említett művész sithek, fejvadászok és rohamosztagosok veszik birtokba a szórakozó egységet és a fényképezőgépeiteket!

A pultot itt is érdemes meglátogatni, hogy a különleges koktélokkal megismerkedhessünk és felvehessük a küldetésünket, ha még nem tettük  meg!

sw2

A társasjáték részlegben a győzedelmes a rohamosztagosoké, a TIE vadászoké és csillagrombolóké a főszerep! Vedd át az irányítást és radírozd le a szánalmas lázadást (legalábbis az asztalon) az Imperial Assault, X-Wing és az Armada játékokban!

Két összecsapás közt vess pár pillantást a vitrinekben pihenő figurákra és modellekre, biztosan találsz érdekességet!

A digitális világ természetesen a Sötét oldalon is jelen van! Jedi Knight arénában taníthatod móresre a jediket , vagy a Battlefrontban mutathatod meg képességeid, de ha a múltba akarsz révedni, vár a retro játékok világa.

oc

Ha mindez kevés lenne, a GameStar jóvoltából oculust rifttel becsatlakozhatsz az endori ütközet virtuális valóságába.

Természetesen itt is vár a 21:00-kor a kvíz! Egy kis agytorna és máris a TIE Fighterek urának érezheted magad!

sw32

Ha pedig végigjártad az Erő útját, és benne vagy az első 200-ban, a jól megérdemelt jutalomként, egy limitált Star Wars Night szilikonkarszalag ütheti a markodat!

Keresd a feladatokat és a szórakozást és ne feledd: Az Erő velünk van!

0

May the 4th be with us!