x-wing_podcastalpha

Büszkén bemutatjuk az SWMINI X-Wing-es Podcastjának első számát, melyben a közelmúlt versenyeiről, és a Wave-8-ban megjelenő Punishing One-ról beszélgettünk Kenessey Marcival és Tóth Benjáminnal. 

IDE kattintva nyithatjátok meg a műsort

Jegyzet az adáshoz:

[0:00:00 – 0:04:32] Show megnyitó
[0:04:32 – 0:44:54] Év elei szolnoki verseny beszámoló
[0:44:54 – 1:41:00] I. Ligaforduló a GémKlubban
[1:41:00 – 2:51:49] Punishing One és Wave 8 előzetes
[2:51:49: – 2:52:06] Show lezárás

Ha bármi kérdésetek van, írjátok meg őket az SWMINI-nek a Facebook-on, ide a cikk alá kommentben, vagy az X-Wing-es Facebook csoportba [SWMINI X-Wing Podcast] kezdősorral. Ha szeretnétek, hogy konkrét témával foglalkozzunk a jövőben, nyitottak vagyunk javaslatokra, ahogyan a konstruktív kritikára is. Ennek a résznek az elkészítéséből már tanultunk, leszűrtünk pár tanulságot, de ne habozzatok, szeretnénk javulni, írjatok Ti is Nekünk, hogy mit hallottatok volna máshogy.

A Podcast, mint netes rádió, kis hazánkban kevésbé elterjedt műfaj. Angolszászoknál X-Wing témában már lassan nehéz megszámolni, hogy pontosan hány közvetítőcsoporttal rendelkeznek. A teljesség igénye nélkül, pár amit Én személy szerint szeretek

Mivel ez egy rádió, alapvetően célszerű mellette valami mást csinálni, pl. házimunkát, rendes munkát, utazás közben is jól hallgatható. Egy rendes rádió adásnál, gondolom,  kevesen hallgatnak egy beszélgetős műsort úgy, hogy közben semmi mást nem csinálnak, csak a műsorvezetők szavait isszák.

Jó szórakozást hozzá, és az swmini legyen Veletek! 😉

Comments are closed.