Jajjanyám. Úgy tűnik, most minden Az ébredő Erő körül forog. Valahogy a HP -nél ráérzett a marketing, hogy mitől is dobban meg egy Star Wars rajongó szíve.

Aki ezt a vasat megvásárolja, az tulajdonosa lesz egy alkalmazásnak is, amely több mint ezer dokumentumot tartalmazva öleli fel a Star Wars történetének eddigi negyven évét. Gazdagabbak leszünk az erre az alkalomra elkészített ekszkluzív háttérképekkel, képernyővédőkkel és rendszerüzenetek hangjait is átkapcsolhatjuk egy R2 -természetesen már moderált – füttyeire vagy egy fénykard hangjára.

Megtekinthetjük a Lucasarts művészei által megálmodott és film készítéséhez használt concept art -okkal, hozzáférhetővé válnak olyan tartalmak, mint a forgatás alatt segítséget nyújtó sztoribordok, valamint modellek, képek és sok – sok egyéb nyalánkság is.

A laptop gyönyörűen festett, és csodálatosan mutat. Átjárja az Erő sötét oldala, no meg az új Intel prociké is, de ez már egy másik történet. 🙂 A vasat Full HD érintőkijelzővel, és Kylo Ren fénykardjának színében világító klavival, valamint B&O PLAY hangrendszerrel „dobta” össze a cég. Az alapkonfig olyan 700 Dagobert féle zöldhasú körül lesz.

Ha valaki megvásárolja, küldjön legalább egy fotót róla! 😉

A Blog legyen veletek!