Ahogy az előző posztunkban sejtettük, meg is érkezett a trailer! Nagyon badass!

Kicsit vonatkoztassunk el attól, hogy mekkora királyság lesz decemberben a premier előtti vetítésre várni 23.59 perckor. Nézzük mit is tartogat nekünk ez a kisfilm nekünk, az FFG nagy barátainak:

Van egy új csillagrombolónk

Elképzelhető, hogy a Gladiátor még sem volt akkora véletlen vagy „mellégfogás” az Armada Wave 1 -ben. Nem ugyanarról a hajóról beszélünk. Ez egy jóval masszívabb példány, de hasonló orral.

További érdekesség a Shuttle és a kísérőhajói. Nem elképzelhetetlen, hogy kapunk az X-Winghez egy új nagy talpú birodalmi gépet hamarosan.

Szerepel egy SSD is a trailerben, de maximum roncsmezőnek értelmezhetjük majd a játékokban.:).

Mit kaphatunk még? Nos új TIE pilótákat. Személy szerint nagyon bejönnek az új sisakok:

Természetesen új sisakhoz, új gép is jár:

Úgy néz ki J.J. Abrahams visszatér a gyökerekhez, és az alap TIE FIghtereket turbózza némileg fel. Láthatólag nem ugyanarról a modellről beszélünk, mint az alapgép. nem csodálkoznék, ha az X-Wing Wave 7-ben kapnánk egy új TIE Fightert vagy title-t.

Külön érdekesség, hogy rendelkeznek a gépek egy toronnyal, és az új „fenekük” is ehhez igazodik:

Arról az apróságról ne is beszéljünk, hogy a jövő napelemei fehérek:)

Ha jól megnézzük a képeket két különböző TIE Fightert találunk. Az egyik a fehér szárnyakat és a fekete festést leszámítva megegyezik a korábbi változatokkal. A másik már érdekesebb, mivel jelentősen páncélozottabb, és van egy tornya is. Bízom benne, hogy ez X-Wing miniatures-ben, minimum egy új hajót jelent hamarosan(és egy Title?).

Természetes az Új Köztársaságnak(Resistance?) is járnak új gépek. Már az előző trailerben megismerkedhettünk az új keresztszárnyúval, amit korábban sokan Z-95-nek néztek, de a valódi neve X-Wing T-70. Nos itt van:

Természetesen visszakapjuk Han Solo-t is pilótának!:)

Nézzük mit kapunk az Imperial Assaulthoz:

Új film, új rohamosztagosok (a lángszórós snowtooper fajtából):

További képek pedig itt!

A végén pedig egy új, nagyon vagány helyszínnel, és egy Battlefront screenshottal búcsúzunk..

original.jpg